5 pedikűrtrend, ami mindent visz 2024 tavaszán és nyarán

2 hete ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A meleg idő beköszöntével előkerültek a szandálok, papucsok, amikben persze nagyon nem mindegy az sem, hogyan fest a lábfejünk. Az első és legfontosabb nyilvánvalóan az ápoltság, azonban ha szeretnéd, ha trendi is lenne a pedikűröd, ebben a szezonban a most következő stílusokban érdmes gondolkodnod.

Természetes hatás

A természetes hatású pedikűr továbbra is trendi. A lábakra is készülhet francia stílusú lakkozás, de elegendő lehet egy áttetsző vagy világos natúr színű körömlakk használata is. Minden bőrtónushoz, minden öltözékhez, lábbelihez hibátlanul passzoló, letisztult viselet.

Pedikűrtrendek 2024 tavasz

Forrás: Getty Images

Klasszikus piros

A klasszikus piros körömlakk sem a kezeken, sem pedig a lábakon nem megy ki soha a divatból, legfeljebb az változik, hogy épp mely árnyalata a legfelkapottabb. 2024 tavaszán és nyarán az élénk, erőteljes pirosak lesznek a legnagyobb kedvencek. Ha világos, hűvös bőrszínnel rendelkezel, válassz kékesebb tónusú pirosat, a melegebb, napbarnította bőrszínhez viszont a narancspiros passzol.  

Pedikűrtrendek 2024 tavasz

Forrás: Getty Images

Fehér

A kilencvenes évek irányzatai a körömdivatban is reneszánszukat élik, ennek jegyében pedig újra trendi a tiszta fehér körömfestés, a lábujjakon is. A fehér szín gyakorlatilag mindenhez megy; valamivel kevésbé semleges, mint az áttetsző vagy a nude árnyalatok, ugyanakkor kevésbé feltűnő, mint egy élénk tónus. Még jobban érvényesül, ha már lebarnultál.

Pedikűrtrendek 2024 tavasz

Forrás: Getty Images

Világoskék

Ha a klasszikus és/vagy semleges tónusok helyett valami színesebbet viselnél, ebben a szezonban válaszd a kék szín világosabb tónusait, például a pasztellkéket, babakéket vagy az égkéket! Bár tény, hogy ez a stílus nem feltétlenül harmonizál minden egyes outfiteddel, de számos árnyalathoz, nyári összeállításhoz passzol. Világosabb és napbarnította bőrhöz egyaránt előnyös lehet. 

Pedikűrtrendek 2024 tavasz

Forrás: Getty Images

Arany és réz

A fémes csillogás idén tavasszal és nyáron is dívik a körmökön, különösen arany, illetve rezes árnyalatokban. Némileg változatosabb, azonban mégsem tolakodó alternatívája lehet a nude, illetve a bézses vagy világosabb barnás tónusoknak is. 

Pedikűrtrendek 2024 tavasz

Forrás: Getty Images

The post 5 pedikűrtrend, ami mindent visz 2024 tavaszán és nyarán first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!