6 csodaszép növény, ami kivételesen hosszan virágzik

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ha neked is nagy álmod a virágoktól tarkálló kert vagy terasz, mutatjuk, miket érdemes nevelgetned. Ezekben a növényekben nemcsak az a nagyszerű, hogy nincsenek nehezen teljesíthető igényeik, hanem az is, hogy a virágaikban különösen sokáig gyönyörködhetsz!

Virágzó kerti növények

A tavaszi hónapoknál keresve sem találhatsz jobb alkalmat arra, hogy elültesd azokat a növényeket, amik – ha minden a tervek szerint alakul – színpompás, illatos és hosszú életű virágokkal hálálják meg a gondoskodást. Amellett, hogy a növénygondozás sokak számára felér egy meditációval, a környéken élő méheket és lepkéket is boldoggá teheted a kertészkedéssel.

Vannak olyan növények, amelyek hosszan megváratják a gondjukat viselőket a virágzással, és akadnak olyanok is, amelyekben egészen rövid ideig gyönyörködhetnek azok a szerencsések, akik épp elcsípik a virágzást. Ilyen például az Éj királynője nevet viselő orchideakaktusz is, ami mindössze egy éjszakán át virágzik, majd gyorsan el is hervad. Jó hírünk van, az itt csokorba gyűjtött növények nem fognak így megtréfálni!

Nyitókép: Getty Images – elenaleonova

The post 6 csodaszép növény, ami kivételesen hosszan virágzik first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!