6 évig bolyongott a vadoban, most új gazdát keres a szerencsés kutya

4 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gyakran hallani olyat, hogy egy kutya megszökik otthonról, de Rose története különösen megható. A jelenleg 12 éves ebet 2017-ben adták örökbe egy brit menhelyről, ám az állat 24 órán belül eltűnt újdonsült befogadóitól.

A patterdale terrierre a napokban egy angol faluban figyeltek fel ismét, közel hét évvel azután, hogy eltűnt. Az állat valószínűleg a közli erdőkben bolyongott ez idő alatt. A Lost Dog Recovery UK South nevű önkéntesekből álló csoport a Facebookon tette közzé, hogy valaki egy kóbor kutyához riasztotta őket az angliai nyugat-sussexi falu, Crawley Down közelében.

A The Telegraph szerint a csapat kamerákkal figyelte a kutya mozgását – akit a helyiek már etettek egy ideje –, ezután egy pástétomos sült csirke segítségével egy fémketrecbe csalták Rose-t, hogy ellenőrizhessék egészségi állapotát. Ekkor derült ki az is, hogy mikrochipes, ezért egykori örökbefogadóit is felkeresték, de ők azt mondták, már nincsenek abban a helyzetben, hogy gondoskodni tudjanak róla. Rose most a Last Chance Animal Rescue, Edenbridge gondozásában van, és rehabilitálják, hogy mielőbb új otthonra találhasson.

Rose, a kóborló kutya

Rose nagyon várja, hogy ismét örökbe fogadják (Fotó: Facebook/Lost Dog Recovery UK South)

Bár soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mikor telepedett le Crawley Down-ban, azt tudjuk, hogy végre BIZTONSÁGBAN van, és most nem azzal tölti a hátralévő idős éveit, hogy megvédje magát a hidegben és az esőben” – írta az önkéntes csapat a közösségi médiában.

via

The post 6 évig bolyongott a vadoban, most új gazdát keres a szerencsés kutya first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!