8 stílusos ajándéktipp anyák napjára

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

1. A Dyson Supersonic hajszárító extrém hőhatás nélkül teszi lehetővé a gyors hajszárítást. Szétoszlatja a levegőt, ezáltal lágyabb, hűvösebb légáramot hoz létre, miközben továbbra is gyorsan szárítja a hajat, az intelligens hőszabályozó funkció pedig másodpercenként több mint 40-szer méri a kiáramló levegő hőmérsékletét. Három sebességfokozaton, négy különböző hőmérsékleten használható. A készülékhez öt, újratervezett styling kiegészítő is tartozik, köztük a Flyaway simító fúvófej, mely elrejti a szálló hajszálakat a hosszabb hajtincsek mögé, ezzel sima és fényes végeredményt biztosít. A hajszártó most különleges kiadásban, Ceramic Pink/Rose Gold színben is elérhető a Dyson.hu-n. A limitált kiadású termékhez ajándékba jár az Onyx Rose Gold tárolódoboz, amely védi és rendezetten tárolja a készüléket és a tartozékokat.

2. A geometrikus vonalvezetésű Furla Nuvola válltáska időtlen, szofisztikáltan sikkes viselet, mely sokoldalóan variálható hétköznapi és elegánsabb öltözékekkel egyaránt. A luxusminőségű bőrből készült táska befogadóképessége is figyelemre méltó, minden elfér benne, amire a nap folyamán szükség lehet. 

3. A Bvlgari Omnia Crystalline egy ragyogó Eau de Toilette, melyet a víz átlátszósága ihletett, a lótuszvirág áttetsző fényéből, amit a fehér bazsarózsa légies eleganciája finomít. Az illat, mely Alberto Morillas parfümőrmester alkotása, a kristály tisztaságát és letisztultságát idézi. Bármely korosztály számára ideális választás.

4. A Garmin Vívomove Luxe hibrid okosóra ötvözi az analóg órák hagyományos megjelenését az okosfunkciókkal. Stílusos, hagyományos óradesign, igazi mutatókkal, valamint érintőkijelzővel, ami csak akkor látható, ha szükséges. Használható e-mailek és szöveges üzenetek fogadására és megválaszolására, érintés nélküli fizetésre, emellett számos olyan funkciót tartalmaz, melyek segítenek az egészségi állapot figyelemmel kísérésében, folyamatosan méri többek között a pulzusszámot, a stressz-szintet, az energiatartalékokat, de nyomon követi a hidratációt és az alvást is. 

5. A Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló extrém hőhatás nélkül, erőteljes irányított légáramlással simítja és egyenesíti ki a hajat. Nedves hajon alkalmazva a három előre beállított hőmérsékleten – 80°, 110° és 140°C – egyszerre szárít és egyenesít, míg a száraz hajat 120°, 140°C-on, vagy az opcionális Boost üzemmódben frissíti fel, illetve formázza. A gép érzékeli, ha a haj a karok között van, és automatikusan alacsony légáramlásra kapcsol, ha nincs a csendesebb, hatékonyabb használat érdekében.

6. A Thomas Sabo Tree of Love medálja a szeretet, a növekedés, a támogatás mellett a belső erőt és egyensúlyt szimbolizálja. Filigrán, kézműves dizájn, mely 18-karátos aranyozással, Sterling ezüstből készült és fehér cirkónia kövek díszítik.  

7. A Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream hatékonyan kezeli a 60 év feletti nők által tapasztalt speciális bőrproblémákat. Belülről támogatja a sejtek funkcióit az öregedés jeleinek megelőzése érdekében. Koncentrált kezelés az arc megemelésére és formálására, a bőr tömörségének helyreállítására és a ragyogás fokozására.

8. A Dyson Airwrap multi-stylerrel a szárítás, a göndörítés, a simítás és a szálló hajszálak elrejtése mind lehetséges. A multifunkcionális hajformázó három különböző hőfokon, három különféle légáramsebességgel használható, amely illeszkedik a formázási igényekhez. A készülék új formázóhengerei mindkét irányba göndörítenek és hullámosítanak, a hajkefék precízebben formáznak, a multifunkciós Coanda simító-szárító fej pedig egyszerre szárít, simít és elrejti a szálló hajszálakat. Az intelligens hőszabályozás másodpercenként több mint 40-szer méri az áramló levegő hőmérsékletét, és úgy szabályozza a hőt, hogy a 150°C-ot soha ne lépje túl, megelőzve a haj károsodását.

The post 8 stílusos ajándéktipp anyák napjára first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!