A 15 leghülyébb konyhai eszköz, amivel találkoztunk: epercsumázótól a tojásfeltörő szerkezet

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ki ne függött volna már rá legalább csak kicsit régi teleshopos reklámokra? Hihetetlen bűvölet volt. Mesterkélten eljátszott jelenetekben először bemutattak egy létező vagy legkevésbé sem létező, de jól eltúlzott problémát. Ezután felragyogott a stúdió, és porondra került A Megoldás. Szó, ami szó, úgy voltak megcsinálva az akár egyórás reklámok, hogy valahogy jó volt nézni a nagy megfejtéseket. Rengeteg magyar háztartásban ma is ott lapulnak az „XY 2000″ és Super-elnevezésű tárgyak, általában a szekrény mélyén vagy az ágyneműtartóban.

Ma már a Temu, a Shein, AliExpress és az olcsó(bb) árukat kínáló kínai boltok uralják ezt a terepet, na és az influenszerek is beszállnak a nagy kacatbizniszbe. A konyhai alkalmatosságok különösen élénk piacot jelentenek, és Magyarországon még viszonylag istenes a helyzet: nem mi számítunk a felesleges konyhai eszközök legfőbb felvevőpiacának. Itthon még inkább csak döbbenetes, ha valaki nem veri fel a rántottájához kézzel a tojásokat, pedig már erre is létezik szerkentyű. 15 képen mutatjuk meg, mi mindennel szúrják ki a szemünket, az epercsumázóval például csak óvatosan, mert szó szerint kiszúrhatod vele a szemedet!

Kattints a galériánkra!

The post A 15 leghülyébb konyhai eszköz, amivel találkoztunk: epercsumázótól a tojásfeltörő szerkezet first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!