A bedobált görögtüzet visszahajították a szurkolók közé a kiesőjelölt focistái

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Troyes a 2022-2023-as idényben még a francia élvonalban szerepelt, de a 19. helyen zárt, így visszacsúszott a Ligue 2-be.

A csapat a másodosztályban sem talált magára, utolsó győzelmét március 9-én aratta, azóta pedig hét fordulót hozott le nyeretlenül. A Troyes pénteken a Valenciennes-t fogadta, és a meccset nem sikerült befejezni, mivel a rendes játékidő utolsó perceiben a szurkolók görögtüzet hajigáltak be a pályára.

„Merci City”, vagyis köszönjük, City – ezt skandálták a drukkerek, akik a tulajdonosnak, a világszerte összesen tizenkét klubot, köztük a Manchester Cityt és a spanyol bajnokság idei meglepetéscsapatát, a Gironát működtető City Football Groupnak üzentek morcosan.

A játékosok közül voltak, akik visszadobálták a görögtüzet a lelátóra, ami aztán végképp nem használt az amúgy is feszült hangulatnak.

A dark night for Troyes. Their home match vs Valenciennes is abandoned as fans throw flares onto pitch, and some players throw them back into stands! Troyes are on the brink of successive relegations. Owned by the City Football Group, fans ironically chant “Merci City”. pic.twitter.com/ocRWes9igx

— Colin Millar (@Millar_Colin) May 3, 2024

A meccs 1-1-re állt, amikor a bíró beparancsolta a csapatokat az öltözőbe. Ha a szövetség 3-0-mal a vétlen Valenciennes-nek adja a pontokat, akkor a Troyes sorsa megpecsételődött, de ha lejátszanák a hátralévő időt, és valami csoda folytán bevinné a győztes találatot a hazai csapat, az utolsó két fordulóban akkor is négypontos hátrányt kellene ledolgoznia a Dunkerque-kel szemben.

The post A bedobált görögtüzet visszahajították a szurkolók közé a kiesőjelölt focistái first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!