A brit Máté Krisztina Kamilla királyné utódja

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Andrew Parker Bowles és Kamilla királyné 1995-ben váltak el, de mind a mai napig jóban vannak. Kamilla ezt követő életét ismerjük, volt férjéét már kevésbé, pedig igen fordulatos.

Kamilla és Andrew esküvője 1973-ban (fotóGettyImages)

Andrew egy évvel a válásuk után, 1996-ban megnősült, egykori szeretőjét, Rosemary Pitmant vette el, akivel boldogan élt 2010-ig. Az asszony rákban hunyt el 69 évesen. Az egykori őrnagy, aki idén tölti be 85-öt, újra szerelmes, egy párt alkot egy brit tévélegendával, a 79 éves Anne Robinsonnal, aki A leggyengébb láncszem című magyar vetélkedő alapjául szolgáló The Weakest Link műsort vezette 17 éven át. Idehaza Máté Krisztina vezette ezt a műsort, sokak, többek közt Gundel-Takács Gábor szerint is ez hiba volt. De Krisztina stílusa cuki volt Anne-hez képest, akire a vetélkedő során a jégkirálynő, illetve az aljasság királynője gúnyneveket akasztották.

A tévés amúgy kétszer ment feleségül két újságíróhoz, és egy lánya született. Nyíltan vállalja, hogy alkoohlproblémái vannak, de azt is, hogy 1978-ban ivott utoljára, amikor is megbánta, hogy a lányát otthagyta egy benzinkúton, míg ő maga elment venni egy üveg vodkát. Az Egy alkalmatlan anya emlékei című önéletrajzi könyvében nem csak házasságairól, s karrierjéről ír, hanem az alkohollal folytatott küzdelmeiről is.

Anne Robinson A leggyengébb láncszem műsorvezetőjeként (Fotó: Getty Images)

Anne egyébként valódi ikon brit újságírói körökben. 1967-ben kezdett dolgozni az egyik brit bulvár napilapnál. Kifejezetten vitriolos stílusban írt. 1982. november 19-i cikkben egy, Diana hercegné testvérével folytatott magánbeszélgetés alapján megírta, hogy a fiatal hercegné bulimiában vagy aneroxiában, azaz étkezési zavarban szenved. Ma már tudjuk, a hír igaz volt, de a Buckingham-palota tagadta, s királyi ház kérésére Anne-t kirúgták. Ezután szerződött a tévéhez, készített dokumentumfilmeket és gyermekműsorokat is, utoljára két éve állt kamera elé, egy kvízműsor utolsó részét vezette. Ma vidéken él, nem költözött még össze Andrew Parker Bowles-szal, ha bekerült is a hírekbe, az azért volt, mert lelkesen támogatja a rókavadászatot.

Anne Robinson napjainkban (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Getty Images

The post A brit Máté Krisztina Kamilla királyné utódja first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!