A Fradi légiósának meccsét egy helikopter leszállása akasztotta meg

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szürreális jelenet akasztotta meg a Guyana-Suriname mérkőzést péntek hajnalban.

Az Észak- és Közép-Amerikai nemzetek számára hirdetett Nemzetek Ligája mérkőzés félidejében ugyanis hangosan berregve megérkezett egy helikopter, amely néhány méterre a pálya mellett próbált landolni. A játékvezető így arra utasította a csapatokat, hogy várják meg, amíg a gép szépen leszáll és csak eztán kezdjenek bele a második félidőbe. Beszámolók szerint Guyana elnöke érkezett a helikopterrel egyébként.

Kick-off for the second half of Guyana vs Suriname is delayed because of a helicopter carrying the president of Guyana landing next to the pitch
byu/PiraatPaul insoccer

A mérkőzés egyébként 1-1-re állt a szünetben, a vendégeknél pedig pályán volt a Ferencváros egyik új igazolása, Virgil Misidjan is. A hajrában éppen ő állította be a 3-1-es végeredményt, miután egy előre lőtt passzt elvétett a védő. Misidjan köszönte szépen, elvitte a kapus mellett és a hálóba lőtt. A teljes mérkőzés összefoglalója itt érhető el.

Virgil Misidjan finds the back of the net! Suriname adds another goal to make it 3-1 🇸🇷 #CNL pic.twitter.com/5jLWAvszjB

— Concacaf Nations League (@CNationsLeague) September 5, 2024

Ez volt az első forduló a Nemzetek Ligájában, a hat csapat közül az utolsó kettő esik ki a B ligába, az első kettő pedig automatikusan negyeddöntőbe jut.

The post A Fradi légiósának meccsét egy helikopter leszállása akasztotta meg first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!