A gondnok heccből kipróbálta a gázspray-t, 31 gyerek került kórházba a soroksári iskolából

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Elismerte felelősségét a 31 gyerek rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári általános iskola gondnoka – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken, sajtótájékoztatón.

Csécsi Soma elmondta, hogy a szerdán történt eset után a rendőrségi adatgyűjtés eredményei a gondnokhoz vezettek, aki beismerte, hogy vegyszereket öntött a földre és kipróbált egy gázsprét is.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak és tanúkat hallgattak meg, amelyek alapján látókörükbe került a Török Flóris Általános Iskolába gondnoka, aki a rendőröknek később elmondta, hogy vegyszereket öntött a földre, amelyek a szúrós szagot okozhatták.

Mihádák Zoltán / MTI

A gondnok arról is beszámolt, hogy a karbantartó helyiségben egy gázsprét is kipróbált. Az MTI beszámolója szerint  dolgozó azt mondta, hogy  “heccből” nem szólt senkinek. A foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsított férfi azt mondta, hogy sajnálja tettét és senkinek sem akart ártani, sajnálja tettét.

The post A gondnok heccből kipróbálta a gázspray-t, 31 gyerek került kórházba a soroksári iskolából first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!