A Haalandot leradírozó Inter-védő még a lefújás után is heccelte a csatárt

14 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem született gól a megújult Bajnokok Ligája első körének legnagyobb rangadóján, amelyen a 2023-as BL-döntő két résztvevője, a Manchester City és az Internazionale találkozott egymással.

Az angol bajnokságban négy forduló alatt kilenc gólt szerző Erling Haaland 99 találatnál tart (mindössze 103 meccsen!) a City mezében, ám a századikra még várnia kell, mert az Inter-védők ugyanúgy féken tartották, mint a 2023-as BL-döntőben, amelyet Rodri lövésével nyert meg az angol csapat.

„Hat játékos volt folyamatosan körülötte, hárman elölről, hárman hátulról figyeltek rá, ez minden játékosnak megnehezítette volna a helyzetét“ – nyilatkozta Pep Guardiola arról, hogy Haaland miért szenvedett a meccsen.

Az olasz csapat védői közül Francesco Acerbi nyújtotta a legjobb teljesítményt, aki nem hagyta kibontakozni a norvég csatárt.

www.sofascore.com

A két játékos a meccs után kedélyesen beszélgetett egymással, és amikor felmerült a mezcsere lehetősége, Acerbi azt mondta, hogy két mezt szeretne elkérni ellenfelétől. Aki a legismertebb f betűs angol szóval reagált a felvetésre, de nevetett közben, úgyhogy szó sem volt arról, hogy meg akarná bántani a védőt.

Francesco Acerbi wanted not one, but two shirts off Erling Haaland after the game 🤣👕

📺 @tntsports & @discoveryplusUK pic.twitter.com/Y0suFRk8Sb

— Football on TNT Sports (@footballontnt) September 18, 2024

The post A Haalandot leradírozó Inter-védő még a lefújás után is heccelte a csatárt first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!