A jelszó: ragyogj!

3 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

 ragyogj!
A finoman csillogó arcbőr kiemeli bőrünk textúráját, egészséges és természetes megjelenést eredményez. Az igazán ragyogó makulátlan bőr eléréséhez válasszuk a francia nők kedvenceit, a Nuxe Huile Prodigieuse többfunkciós szárazolajakat.

 ragyogj!
A Nuxe márkát Aliza Jabès álmodta meg az 1990-es években. Az elfoglalt nők számára szeretett volna olyan multifunkciós termékeket ajánlani, amelyek nem csupán védik, de helyre is állítják az arc, a bőr és haj hidratáltságát.

7 évvel az első Nuxe termék, a Huile Prodigieuse bevezetése után, 1998-ban megszületett annak csillogó változata is. A gyöngyházfényű olajok megalapozták a ragyogás iránti szenvedélyt. A Florale változat, 2019-ben jelent meg, és új virágos illatával még több rajongót szerzett a márkának.

Amikor a Huile Prodigieuse® Or ellenállhatatlan irizáló fénye egyesül a Huile Prodigieuse® Florale vidám virágos jegyeivel és „rózsaszín attitűdjével”, az eredmény a Nuxe ragyogó újdonsága: a Huile Prodigieuse® Or Florale. Az új rose gold szárazolaj minden bőrtípust és bőrtónust megszépít és táplál!

 ragyogj!A Nuxe termékek egyediségét 7 értékes és 100% -ban növényi olaj teszi lehetővé: hidratáló tsubaki olaj, bőrmegújító argán olaj, tápláló makadámia olaj, bőrsimító borágó olaj, hidratáló kamélia olaj, bőrvédő mogyoró olaj és puhító édes mandula olaj. Kivételes illatuknak és textúrájuknak köszönhetően egyedi élménnyé varázsolják a szárazolajak használatát.

Az idei trend, a ragyogást fokozó termékekre fókuszál, így a Huile Prodigieuse csillogó olajai nélkülözhetetlen alapdarabjai lesz minden női piperepolcnak. A finom napsütötte ragyogás eléréséhez válasszuk a bőrtípusunknak és a bőrtónusunknak megfelelő ragyogó szárazolajat.
A rose gold hidegebb tónusokkal rendelkezik, mely finoman emeli ki az adott területet, amelyre kerül. Az arany változat bronz színű részecskéket is tartalmaz, így melegebb tónusú ragyogást hoz létre. A Prodigieuse arany olaj napsütötte és érzéki jegyeinek alternatívájaként fedezzük fel ebben a verzióban az Huile Prodigieuse Or Florale vidám, virágos jegyeit: a grapefruit vibrálása, a magnólia ragyogó virágos harmóniája és a fehér pézsma bársonyos alapja egész nap elkísér.

 ragyogj!
A Huile Prodigieuse® szárazolajak védelmet nyújtanak a környezet okozta káros hatásokkal szemben, halványítják a terhességi csíkokat és striákat, és az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáélesztik a bőrünket. Különleges selymes textúrájuknak köszönhetően, a felvitel után nem okoznak ragacsos érzést, sem az arcunkon, sem a testünkön, de még a hajunkon sem.

A bőrünkre felvihetjük önmagában vagy krémbe keverve, a csillogó verziókat pedig akár highlighter helyett is használhatjuk. Ha hajvégápolóként alkalmazzuk, akkor a kissé még nedves hajra vigyük fel!

 ragyogj!
A Huile Prodigieuse® szárazolajak a nyár tökéletes kiegészítői, amelyek a gyönyörű csillogás mellett érzéki illatukkal is elvarázsolnak!

The post A jelszó: ragyogj! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!