A kiállítás után a Vasas két látványos góllal megtörte a Honvédot

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Vasas 3-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként az NB II 31. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, ezzel visszaelőzte az ETO FC Győrt, és ismét a feljutást érő második helyen áll.

Nem kezdett rosszul pedig a Honvéd, előbb Kerezsi remek keresztlabdája után Lőrinczy vétette el éles szögből a bal alsót, majd Keresztes beadása után a középen teljesen üresen érkező Bobál puskázott el helyzetet – egyszerűen nem találta el a labdát.

A Vasas első komoly helyzeténél Otigba fejesét tolta ki a léc alól Dúzs, aztán viszont nagyot hibázott a kispestiek kapusa, mert elpasszolta a labdát a 16-osnál, Adorján pedig úgy húzta meg a vészféket, hogy centikkel a büntetőterület előtt lerántotta Hidit, amiért piros lapot kapott.

A Vasas gyorsan kihasználta az emberelőnyt, három perccel a kiállítás után Pávkovics beadását Tóth Milán szép mozdulattal küldte a hazaiak kapujába.

Az angyalföldiek megérezték a vérszagot, és gyorsan le is zárták a meccset, előbb Doktorics lőtt nagy gólt a bal felsőbe, majd Keresztes hibája után Tóth Milán büntetett.

A második félidőben kilenc főre fogyatkozott a Honvéd, az egykori kispesti Baráth nem engedte felkelni a földről, majd megütötte Bobált, aki egy könyökössel vett elégtételt, és ezért kiszórta a bíró. A Vasas kettős emberelőnyben már nem törte magát, a Honvéd energiáját pedig felemésztette a védekezés, így maradt a 0-3.

NB II, 31. forduló:

Budapest Honvéd – Vasas FC 0-3 (0-3)
gól: Tóth M. (32., 45+1.), Doktorics (43.)
kiállítva: Adorján (Honvéd, 29.), Bobál G. (Honvéd, 51.)

 

Az élcsoport: 1. Nyíregyháza Spartacus FC 70 pont – már bajnok, 3. Vasas FC 61, 3. ETO FC Győr 60, 4. Szeged 55

The post A kiállítás után a Vasas két látványos góllal megtörte a Honvédot first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!