A király visszatért! Így köszöntötte a rá váró tömeget III. Károly

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Daily Mail számolt be róla, hogy bár Károly továbbra is terápiára jár, az orvosok szerint az állapota már lehetővé teszi, hogy az otthonához közeli eseményeken megjelenjen.

Kedd reggel feleségével, Kamilla királynéval együtt a király ellátogatott egy orvosiközpontba, ahol a személyzettel, és egy itt működő jótékonysági szervezett munkatársaival találkozott.  A 75 éves uralkodó abban reménykedik, hogy látogatásával felhívhatja a figyelmet az ilyen, és ehhez hasonló központok, és a rákkutatással végző intézmények fontosságára.

III. Károly király rákbetegségét ugyan nyilvánosságra hozták, ám azt, hogy pontosan milyen típusú daganatról van szó, nem közölték.

Károly menye, Katalin wales hercegné is rákos megbetegedéssel küzd, ám az ő állapotáról szinte semmit nem tudni. A trónörökös nejét decemberben lehetett utoljára látni, valamint egy rövidke videóbejegyzésben tudatta a nyilvánossággal a betegsége tényét még húsvétkor. 

Az elmúlt 4 hónapban Kamilla királyné nemcsak Károlytól vett át feladatokat, de ha szükséges volt, akkor Katalintól is. Ő gyűjtötte be azokat a plakátokat is, amiket az emberek Katalinnak készítettek. 

Kamilla királyné

Kamilla királyné kislányok jókívánságát tartalmazó posztert vett át. (fotó: Profimedia)

The post A király visszatért! Így köszöntötte a rá váró tömeget III. Károly first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!