A Konyhafőnök VIP: Járai Máté Rácz Jenő egyik fogását készítette el, de ez a séfnek nem tűnt fel

1 év ezelőtt 40



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rácz Jenő és Járai Máté, akik a Nyerő Páros egy korábbi évadában orroltak meg egymásra, két év után először álltak szóba egymással A Konyhafőnök VIP-ben.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lesz odamenni, hogy mennyire tudom félretenni a dolgokat. Nagyon jó érzés volt az, hogy tényleg az van, hogy a konyha az konyha: itt a személyiségével nem megy se előre, se hátra, itt a főzéstudomány a lényeg

mondta zsűritársainak a séf.

A színész szeretett volna bizonyítani, ezért Rácz Jenő egyik receptjét próbálta meg elkészíteni, de ez először a séfnek nem tűnt fel.

Később, az értékeléskor Sárközi Ákos kifejezetten száraznak és ehetetlennek találta Járai Máté ételét, Rácz Jenő azonban védelmébe vette a versenyzőt, amivel nagyon meglepte őt.

Járain kívül az első adásban főzött még Fésűs Nelly, Kardos Eszter, Tokár Tomi, Kármán Odett, Kamarás Norbi, Badár Sándor, Pintér Adrienn, Élő Marci, Rubint Rella, Geszler Dorottya és Kálid Artúr, utóbbi lett a verseny első kiesője.

The post A Konyhafőnök VIP: Járai Máté Rácz Jenő egyik fogását készítette el, de ez a séfnek nem tűnt fel first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!