A Kúria is kimondta, hogy jogellenesen építkezett Tordai Bence

3 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Fővárosi Törvényszék után Kúria is megerősítette a Fővárosi Kormányhivatal döntését, miszerint Tordai Bence párbeszédes politikus jogellenesen építkezett a II. kerületben, közölte az MTI-vel a kormányhivatal.

A Sára Botond vezette hivatal azért elutasította Tordai hatósági bizonyítvány iránti kérelmét, mert az építkezés a II. kerületi ingatlanán szabálytalan volt. A közlemény szerint a kormányhivatal döntését a bíróság által kirendelt szakértő véleménye is alátámasztotta.

A Telex korábban arról írt, hogy a rendőrség hivatali visszaélés miatt is nyomoz Tordai házának ügyében, a kormánymédia pedig hetekig azzal támadta a politikust, hogy 150 milliós luxusvillát épített. A Sára Botond vezette Fővárosi Kormányhivatal szerint bebizonyosodott az építkezés jogszerűtlensége, de valójában ez nem következik a hivatal állásfoglalásából, annak pedig nagyon kicsi a valószínűsége, hogy végül elbontják a házat. Tordai Bence bírósághoz fordult az ügyben, személyes adattal való visszaélés miatt pedig rendőrségi feljelentést tett.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!