A Mandiner kirakta a teljes jegyzőkönyvet Magyar Péter és Varga Judit vitájáról

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Mandiner közölte a teljes rendőri jelentést, amely korábban Magyar Péter és Varga Judit családi vitájáról készült. A teljes jelentésben valóban az áll, amiről a tartalmát korábban ismertető Hvg.hu írt.

Röviden összefoglalva a jelentés szerint az történt, hogy Varga Judit, aki akkor még igazságügyi miniszterként éppen rendőri védelem alatt állt, néhány napra lemondott a védelemről, de az egyik rendőrt megkérte, kísérje el a Magyarral közös lakásába, hogy a dolgait összepakolhassa, és a két gyerekét Miskolcra vihesse a szüleihez.

A rendőri kíséretet a jelentés szerint azzal indokolta, hogy a férjével megromlott a kapcsolata és egyedül lesz a lakásban, attól tart, hogy nem fogja be- vagy kiengedni. A jelentés szerint Magyar valóban agresszívan lépett fel, maga a jelentést készítő rendőr akkor avatkozott be egyedül, amikor kintről meghallotta, hogy Varga azt mondja

Engedj el!

Magyar erre elengedte, de a kormány megbuktatásával és a vita élő közvetítésével fenyegette mindkettőjüket. Később a rendőr szerint veszélyesen vezetve mások testi épségét is kockáztatta, amikor üldözőbe vette a Vargát szállító autót. A jelentés továbbra sem ír tettlegességről.

A jelentésre Magyar a Facebookon reagált:

Igen, ez még mindig az a hamisított jegyzőkönyv, aminek a 90 %-ka hazugság és amit bűncselekménnyel szivárogtattak ki. De hát ez a propagandistáknál és bűnözőknél mit se számít, ugye Szalai Zoli? Mondjuk az igaz, hogy ő megütött és én őt soha. És az js, hogy a rendőr bűncselekményt követett el, amikor nem engedett a gyerekeimhez.

The post A Mandiner kirakta a teljes jegyzőkönyvet Magyar Péter és Varga Judit vitájáról first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!