A megasztáros a zenélés helyett a családot választotta: „Nekem a lányaim és a feleségem az elsők”

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeleczki Dávid a széria hetedik helyén végzett. „14 éve még kis srác voltam, csak 16 éves. Ha akkor nem jelentkezem a Megasztárba, biztos vagyok benne, hogy sok helyre nem jutok el a világban, és nem az az ember lennék, aki ma vagyok. Sokat tanultam az életről, az emberekről is. A műsor után egy ideig elég jól ment a szekér, rengeteg helyre eljutottam fellépni az országban és a határon túl is. Felkerültem Buda­pestre, hamar önállósodnom kellett, fel kellett nőnöm. A szüleim mindenben segítettek, de azért ha őszinte vagyok, kissé önfejű is voltam. Két-három év után fogyatkozni kezdtek a szólófellépések. Mindig is szerettem a rockzenét, így később aztán inkább ebbe az irányba mentem. Egy abonyi zenekarral indultunk el a The Crossroads­szal, és egy másik tehetségkutatót is megjártunk, aztán Jaggers néven folytattuk tovább. Később megkeresett az Ozone Mama nevű csapat, akik akkor már elég ismertek voltak, amerikai és európai turnékkal a hátuk mögött. Nem akartam otthagyni a Jaggerst, de hamar kiderült, hogy a kettőt nem bírom egyszerre, nem tudok ingázni közöttük, így barátsággal elváltak útjaink. Az Ozone Mamával három év alatt 10-11 országot végigjártunk, és végül 2019-ben volt az utolsó turnénk Németországban, és utána feloszlott a banda.

Két gyönyörű kislányt nevelnek a feleségével (Fotó: Archív)

2021-ben megházasodtam, 2022-ben megszületett az első kislányom, 2024 februárjában pedig a második. Közben elvégeztem egy szakmát, villanyszerelő lettem. Sokan kérdezik tőlem, mi újság a zenével, de most életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor a család az első. Nagykőrösön élünk, sokat dolgozom egy cégnél, nagy álmom, hogy egyszer saját villanyszerelő-vállalkozásom legyen. Nyilván van, amikor eszembe jut, milyen jó lenne zenélni, és kaptam is már megkeresést, de túl messzire nem tudok utazni itthonról, mert nekem most a lányaim és a feleségem az elsők, és hogy nekik mindent biztosítani tudjak.”

Kiemelt kép: TV2

The post A megasztáros a zenélés helyett a családot választotta: „Nekem a lányaim és a feleségem az elsők” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!