A Miss Balaton egykori királynője, Király Lili: „Nem csak a nyertes győzedelmeskedik”

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Király Lili fejére 10 éve került fel a Miss Balaton királynőnek járó korona, mint mondja, azóta rengeteg élményt köszönhet a versenynek. A naptárfotózások különösen emlékezetesek számára. „Ezek az alkalmak többször is a születésnapomra estek, ebből kifolyólag lehetőségem volt a második családommal ünnepelni. Habár szüleim és rokonaim roppantul hiányoztak, a csapat mégis felejthetetlen napot varázsolt. Mexikói naptárfotózásunk során mindennek tetejébe egy meglepetés tortával is kedveskedtek nekem.

Király Lili

Fotó: Schumy Csaba

Lili saját bevallása szerint eleinte még bátortalan volt.

Családomnak és barátaimnak köszönhetem, hogy a bíztatásukra mégis jelentkeztem a versenyre. Minden a jelentkezésen gondolkodó lánynak üzenem, hogy vágjanak bele és hallgassanak a hozzájuk közel álló emberek buzdítására. Nem csak a nyertes győzedelmeskedik, hanem minden döntőbe jutott lány is. Az életre szóló élmények mellett olyan lehetőségekhez juthatnak, amit csak a Miss Balaton tud számukra biztosítani. Legyenek bátrak és nyugodtan vágjanak bele a felejthetetlen kalandba!

 – tette hozzá a szépségkirálynő.

Szabó Dóri, a Miss Balaton egyik mentora úgy látja, hogy az igazán tehetséges és szép lányoknak van a legkevesebb önbizalmuk és talán a jelentkezésig sem jutnak el. Azt mondja, már csak azért is megéri tenni egy próbát, mert veszíteni nem veszíthet a jelentkező, viszont sok dologgal gazdagodhat, egy profi stábbal dolgozhat, aki a legtöbbet szeretné kihozni a versenyzőkből. „A műsorvezetésből, modellkedésből és coachingból szerzett tapasztalataim alapján készítem fel majd a lányokat. Úgy gondolom, hogy a sikerességükhöz elsősorban magabiztosságra, önismeretre, határozott megnyilvánulásra és a színpadon való mozgás alapjaira is szükségük van. Ezekben fogok segíteni nekik. Komplex az elvárásrendszer, de pontosan ilyen összetett felkészítést is kapnak majd, ami alapvetően egy nagy előny lesz számukra a jövőben. Nagyon várom, hogy találkozzak az idei versenyzőkkel” – fejtette ki Dóri.

A 2024-es Miss Balatonra május 3-ig lehet jelentkezni. A döntővel és koronázással nem ér véget a közös munka és közös élmények sora. Az 2024-es királynő ősszel részt vehet többek között a jövő évi naptár fotózásán is, Portugáliában. További információért kattints IDE

The post A Miss Balaton egykori királynője, Király Lili: „Nem csak a nyertes győzedelmeskedik” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!