A mulatós sztár, Suzy: Bármerre megyek, mindenhol megismernek, néha jó lenne felvenni egy láthatatlanná tévő köpenyt

2 hete ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna a Borsnak nyilatkozott nagyobb részt arról, hogy néha örülne, ha hétköznapi életet élhetne, és ki tudna lépni a mulatós zene okozta mókuskerékből. Mint a lapnak mesélte, a hétköznapjai nagyjából úgy néznek ki, hogy felkel, „és a következő pillanatban este van”.

Nyilván senkinek sem könnyű az élete, de évek óta ebben a mókuskerékben lenni nem könnyű. Királyvári Zsuzsanna vagyok, édesanya, a szüleim gyermeke, egy egyszerű, hétköznapi ember, allűrök nélkül, de – sajnos – mégsem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól. Bármerre megyek, mindenhol megismernek, kedvesen üdvözölnek, ami persze jólesik, de azért néha jó lenne csak pár napig felvenni egy láthatatlanná tévő köpenyt

– fogalmazott, hozzátéve, jó volna, ha olyan kiszámítható munkaideje lenne, mint az irodistáknak.

A közösségi médiát már egyre inkább távol tartja magától.

Ma már az emberek nagy része online éli az életét, kevesebb a valódi kapcsolat, ez egy kicsit tőlem távol áll. Az is tény, hogy most már bárki bármit posztol, mindenki megtalálja benne a kritizálni valót. Az emberek valamiért élvezik azt, hogy bánthatják a másikat, borzasztó az a rosszindulat, ami az interneten ömlik minden poszt alatt. Ez távol áll tőlem, én nem ilyen ember vagyok, nem bántok senkit és azt sem élvezem, ha engem bántanak.

The post A mulatós sztár, Suzy: Bármerre megyek, mindenhol megismernek, néha jó lenne felvenni egy láthatatlanná tévő köpenyt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!