A nézők szerint sem volt jó ötlet Kaszás Attila utánzása a Sztárban Sztár All Starsban

2 órája ezelőtt 17



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hétvégén a Sztárban Sztár All Stars műsorában Puskás-Dallos Peti elevenítette meg Kaszás Attilát. A produkció jól sikerült, mindenki elismerően nyilatkozott az énekes teljesítményéről, de azt mindenki érezte, hogy több volt ez egy jól sikerült előadásnál. Stohl András zokogásban tört ki, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen Kaszás Attila nemcsak jó barátja volt, hanem ő volt az, aki a végzetes napon a mentők kiérkezéséig szívmasszázst alkalmazott nála. „Mellettem halt meg” – mondta Stohl remegő hangon. Láthatóan nagyon mélyen érintette a dolog, majd hozzátette, tényleg úgy érezte, mintha a 2007-ben elhunyt barátját látta volna.

Stohl András zokogva ölelte meg Puskás-Dallos Petit (Fotó: TV2)

Stohl egy fél mondat erejéig azt is nyugtázta, hogy „nem, ezt nem kellett volna, ilyet ne csináljunk.” Ezzel pedig sok néző is egyetértett. „Teljes mértékben hatásvadász volt és morbid. Igaza volt Stohlnak, hogy ezt azért nem kéne…” –  fejtette ki az egyik kommentelő. De olyan is volt, aki szerint nincs új a nap alatt. „Annál biztosan nem volt hatásvadászabb, mint mikor Fekete Dávid Eszenyinek adta elő ugyanezt a Megasztárban…” –  írta másvalaki, célozva arra, hogy Eszenyi Enikő 2001-ig Kaszás Attila házastársa volt.

Kiemelt kép: TV2

The post A nézők szerint sem volt jó ötlet Kaszás Attila utánzása a Sztárban Sztár All Starsban first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!