A nők, akik meghódították magyar válogatott focistáink szívét

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pénteken elkezdődött a 2024-es futball Európa-bajnokság, amit idén Németországban rendeznek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az is fociszurkoló lesz erre az időszakra, aki egyébként egyáltalán nem követi a sportágat. Aki szereti a szép játékot, a taktikai elemeket, és jól akar szórakozni a barátaival, vagy csak meginni egy sört nagyobb társaságban, mind a magyarok meccseit választja ilyenkor. Nos, azért abban is biztosak vagyunk, hogy a hölgyek jó része a párja vagy a jó pasik miatt nézi a mérkőzéseket (persze, vannak  fociszerető nők is – magam is ebbe a csoportba tartozom). 

Most a hölgyeknek kedveznénk, szeretnénk, ha a játékosok bemutatásával kicsit közelebb kerülnének a focihoz.

Kezdjük egyből a csapatkapitánnyal!

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik

Fotó: Getty Images

A fiatal sportoló tavaly igazolt a Liverpool csapatához, ahol jó ideig kezdőként lépett pályára – jelenleg ő a legismertebb magyar futballista. Nemcsak a magyar, de a külföldi médiumokat is érdekli a magánélete, ám ő ragaszkodik ahhoz, hogy erről nem beszél a nyilvánosság előtt. Aki szemfüles, az azonban egy ideje azt láthatja, van valakije, ez pedig nemrég be is bizonyosodott. Szoboszlai Dominik sokáig Gécsek Fanni teniszezővel volt együtt, aki Angliába is követte, ám pár hónappal ezelőtt szakítottak – a pletykák szerint a lány azóta egy külföldi sportoló oldalán találta meg a boldogságot. Sokak nagy szomorúságára Szoboszlai sem volt sokáig szingli, új párját Buzsik Borkának hívják.

A képek és a videók alapján már megtörtént a családi bemutatás is, hiszen a lány a testvérével vett részt egy Liverpool-meccsen. A kapcsolatukról természetesen nem nyilatkoztak most sem, de Borka már nem rejtegeti az Instagram-profilját, ahol olyan képeket posztol, amivel gyakorlatilag beismerte, hogy együtt van a sztársportolóval.

Gulácsi Péter

Gulácsi Péter

Fotó: GettyImages

A magyar válogatott kapus már több mint 15 éve kapcsolatban, házasságban él, szerelme Vígh Diána egykori szépségkirálynő. Eleinte távkapcsolatban éltek, hiszen a sportoló Liverpoolban focizott, majd amikor Ausztriába szerződött, a párja végre odaköltözhetett hozzá. Gulácsi Péter első gyermeke, Dominik 2019-ben, második kisfia, Vince pedig 2021-ben született.

Diána nem az a tipikus focistafeleség, hiszen szépsége a természetességében rejlik, ráadásul az anyaság mellett is igen elfoglalt. Sokáig modellkedett, szépségversenyeken is indult, majd nemzetközi gazdálkodás szakon végzett, most pedig a saját esküvőszervezői cégét vezeti.

Dia amikor csak teheti, követi férjét a mérkőzésekre, legalábbis, ami a válogatottat illeti.

Nagy Ádám

Nagy Ádám

Fotó: Getty Images

A 29 éves középpályás hosszú évek óta együtt van a szerelmével, Ágnessel, aki gyermekei anyja és tavaly óta már a felesége is. Nagy Ádám első gyereke kiválóan időzített, hiszen a 2021-es Európa-bajnokság előtt pár nappal jött világra. Úgy tűnik, ezt a jó sorozatot nem törik meg a családban, hiszen a focista párja ismét várandós: pár nappal ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be, hogy újabb taggal bővül a családjuk, azt azonban nem árulta el, hogy mikorra várják a picit.

Varga Barnabás

Varga Barnabás

Fotó: Getty Images

A Fradi kiválósága három és fél éve él boldog párkapcsolatban. A sportoló Vas vármegyében, Szentpéterfán focizott, és bár hamar elkerült otthonról, végül mégis egy falubeli lány mellett találta meg a boldogságot. Egy korábbi interjúban a karácsonyi programjukról beszélt. 

„Egyik nap nálunk, másik nap náluk vagyunk. Három éve vagyunk együtt – mondanom sem kell, ő is szentpéterfai. Ezer éve ismerjük egymást, ami arrafelé a legtermészetesebb, a faluban mindenki ismer mindenkit. Így aztán karácsonykor nem kell több száz kilométert kocsikáznunk, a párom szülei néhány száz méterre laknak az enyéimtől. Fogjuk magunkat, és átsétálunk hozzájuk. Szeretek idehaza lenni, most úgy érzem, ha egyszer abbahagyom a futballt, visszaköltözöm Szentpéterfára” – árulta el korábban.

Sallai Roland

Sallai Roland

Fotó: GettY Images

A német bajnokságban szereplő Freiburg játékosa 2016 óta tagja a nemzeti csapatnak. Körülbelül ugyanennyi ideje él kapcsolatban, barátnője most már jó ideje vele él külföldön. A kapcsolatukról nem sokat tudni, hiszen Sallai Roland gyakorlatilag soha nem beszél a magánéletéről, de néha azért posztol közös fotót, amelyen látszik, hogy jól megvannak Bettinával.

Callum Styles

Callum Styles

Fotó: Getty Images

A válogatott honosított játékosa is régóta kapcsolatban él, párjáról sokat is posztol a közösségi médiában. Lily amikor csak teheti, elkíséri szerelmét a válogatott meccsekre is – Styles a napokban adott interjút a The Guardiannek, ahol többek között arról is beszélt, hogy a barátnője, a családja és pár barátja a németországi Európa-bajnokságra is elutaznak, hogy szurkoljanak neki. 

Azt is elárulta, őt és a párját is meglepte, hogy a szurkolók mennyire odavannak a fociért, milyen sok ember szereti ezt a sportágat az országban. „Hihetetlen, hogy tényleg mindenhova követnek minket, elképesztő hangulat van a meccseken, legendás ez a szurkolótábor” – mondta a lapnak a sportoló.

Ádám Martin

Ádám Martin

Fotó: Getty Images

Ádám Martin 2022 júniusában szerződött az Ulszan Hyundai csapatához, azaz lassan két éve futballozik a Koreai Köztársaságban. Kicsit nehézkes volt számára a beilleszkedés, de sokat segít neki, hogy a felesége és ötéves kisfia is vele tartottak. Sőt, a kis Konor igazi kuriózumnak számít az ázsiai országban, hiszen ott elég ritka a kék szemű, szőke hajú kisgyerek.

„Errefelé a szurkolók nem tolakodóak, de nagyon lelkesek. Rendszeresen küldik az ajándékaikat, a zászlóktól a portrémmal ékesített sípcsontvédőig számtalan aprósággal leptek már meg. A kitüntető figyelem nem csak nekem jár. Gitta és Koni ott van a hazai meccseinken, s ha nyerünk, a feleségemnél sorba állnak a gratulálók” – nyilatkozta korábban a Nemzeti Sportnak. 

2023 szeptemberében kétszeres apuka lett, megszületett Milos.

The post A nők, akik meghódították magyar válogatott focistáink szívét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!