A Rebecca pompája képekben: a Nők Lapja Évszakok fotózásán jártunk

2 napja ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás
Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

fotó:Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei önálló bemutatójának előkészületei azonban jóval az olvasópróba előtt megkezdődtek – amelynek keretében izgalmas, közös projektben vettek részt a produkció vezető színművészei Zsólyomi Norbert fotográfussal és a Nők Lapja Évszakok csapatával.
Gubik Petra, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Dolhai Attila, Udvaros Dorottya, Szaszák Zsolt, Medveczky Balázs és Bálint Ádám játsszák a látványos musical főbb szerepeit, de színre lépnek majd a Szegedi Nemzeti Színház és más hazai színpadok kiválóságai: Gömöri Krisztián, Barnák László, Borovics Tamás, Kocsis Tamás, Károlyi Krisztián, Dobos Katalin és Borovics Anna is, valamint gondos castingfolyamat során kiválasztott táncművészek, gyermek és felnőtt statiszták, és a Szegedi Szabadtéri Játékok zenekara is közreműködik a Béres Attila rendezésében készülő, grandiózus produkcióban.

Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

fotó:Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

A tavasz folyamán hat főszereplővel készült exkluzív fotósorozat, amelyet a Nők Lapja Évszakok nyári lapszámában láthattak először az érdeklődők. A Mrs. Danvers és Beatrice Lacy szerepein osztozó Gallusz Nikolett és Janza Kata kedvéért a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár változott a Manderley-házzá. Az „Én” szerpében színre lépő Gubik Petra és leendő férjét, Lord Maxim De Wintert alakító Dolhai Attila az Árpád kilátóban találtak egymásra. Az Edythe Van Hopperként látható Udvaros Dorottya és a Jack Favell szerepében intrikáló Medveczky Balázs a Danubius Hotel Astoriában élhette át a Rebecca úri társaságának art deco luxuskörnyezetét. A rejtélyek nyitját a zavart elméjű Ben szerepében hordozó Szaszák Zsolt angol tengerpartját pedig a Duna-part, a Fellini Római Kultúrbisztró biztosította.

Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

fotó:Szegedi Szabadtéri Játékok/Zsiros Aliz

Különleges helyszínek egy különleges előadáshoz kapcsolódóan: Zsólyomi Norbert egy-egy emblematikus pillanatba sűrítve ragadta meg a Rebecca cselekményét mozgató alakok egyéniségét. A fotózásokra bepillantva az érdeklődő ízelítőt kaphat a Szegedi Szabadtéri Játékok művészeinek egyedülálló alakításaiból, és a gótikus thrillerelemekkel átszőtt, nagyszabású musical öt előadásának magával ragadó hangulatából.

Facebook: https://fb.watch/t2vHzDNxzP/

The post A Rebecca pompája képekben: a Nők Lapja Évszakok fotózásán jártunk first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!