A Sepsitől elhajtott magyar focista máris megtalálhatta új csapatát

1 hét ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Sepsi OSK az elmúlt napokban a játékosok közül Varga Kevin és Kecskés Ákos szerződését is felbontotta, mert nem megengedett időpontban ment el bulizni, ezért elkéstek egy összetartásról.

Közülük Kecskés minden bizonnyal Cipruson köthet ki a közeljövőben, ugyanis a Nemzeti Sport kiszúrta, hogy a Spor FM 95-nek erről nyilatkozott az AEL Limassol vezetőségi tagja, Nikolasz Leventisz.

Késő délután érkezik meg az AEL-hez, hogy átessen az átigazoláshoz szükséges formaságokon. Néhány napja még a román bajnokságban futballozott, így ha átmegy az orvosi vizsgálatokon, akkor szerződtetjük is. Úgy gondoljuk, nagy segítségünkre lehet a csapatra váró hosszú menetelés során.

Az AEL az előző idényt az alsóházi rájátszás 4. helyén fejezte be, jelenleg pedig két forduló után két győzelemmel áll. Kecskés a harmadik magyar lehet a ciprusi élvonalban, Lang Ádám az Omoniát, Gyurcsó Ádám pedig csütörtök óta Anortohiszt erősíti. A korábban Puskás Akadémiában szereplő Marius Corbu is a szigetországban keresi a kenyerét, az APOEL-ben már gólt is lőtt.

Kapcsolódó
Két magyar légiós után Storcktól is elköszönt a Sepsi
Tavasszal hosszabbítottak vele szerződést, de a mostani idényt gyengén kezdte a csapat.

The post A Sepsitől elhajtott magyar focista máris megtalálhatta új csapatát first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!