A szegedi lányok a legszebbek! A 19 éves Lárencz Júlia is versenyben van a Miss World Hungary címért, nem akármilyen felmenőkkel bír a szegedi szépség

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint korábban megírtuk, a Lapos Beach koronázatlan homoképítő királyának, Szivos Sándornak a lánya, Dalma Rebeka is indul a Miss World Hungary címért. Ám nem ő az egyetlen szegedi fiatal szépség, aki harcba száll a koronáért, hiszen a 19 éves Lárencz Júlia is ott van a TOP 16 versenyző között.

ZONGORÁZIK ÉS HÁROM IDEGENNYELVET BESZÉL

“Szegeden nőttem fel, de már Budapesten élek. Több mint 10 évig társastáncoltam, és számos országos eredményt értem el ebben a sportágban. Emellett zongorázom is, és három idegen nyelven beszélek: németül, angolul és oroszul” – emelte ki Lárencz Júlia a bemutatkozó szövegében. Júlia édesanyjától azt is megtudtuk, hogy a fiatal szépség első éves Budapesten, a Budapesti Gazdasági Egyetemen, de itt nőtt fel, itt járt iskolába (a Ságváriba), és itt is versenytáncolt a Forma Tánciskolában. Sőt, a felmenők között is van szegedi kötődése Júliának, hiszen a dédpapája a Szegedi Egyetemen nem más, mint Dr. Szent-Györgyi Albert mellett dolgozott. A mesterséges C-vitamin előállítását és nagybani gyártását Ő dolgozta ki. 

A MISS WORLD VERSENY

Mint megírtuk, a Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken. A szépségverseny remek kezdet lehet a karrierépítés előtt álló lányok számára: Kulcsár Edina, Gelencsér Tímea, Dobó Ági, Kárpáti Rebeka vagy épp Tótpeti Lili mára országosan ismertek, tévéműsorok állandó szereplői, influenszerek, hatalmas követőtáborral. Nem túlzás tehát azt mondani, hogy ha valaki kellő eltökéltséggel vág a versenynek, az megváltoztathatja az életét. 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!