„A szülők megköszönhetik nekem” – mondja a nő, aki 122 diákkal feküdt le három hét alatt

2 órája ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Ausztráliában élő Bonnie Blue szeptember végén hazalátogatott szülővárosába, az angliai Nottinghambe, az utazást pedig azzal tette érdekessé, hogy úgy döntött, ingyenes, gyakorlati szexoktatásban részesít fiatal fiúkat – írja az Unilad.

Bonnie egy online felületen megadta a tartózkodási helyét, a napjait egyórás időközökre osztotta, aztán az egyetemisták időpontot foglalhattak nála, mint egy fodrásznál. A lefoglalt időintervallumban a diákok azt csinálhattak, amit akartak: bármiről beszélgethettek a lánnyal, de akár le is feküdhettek vele. Bonnie-nak csak egyetlen kikötése volt: bármi történik, azt ő videóra veszi és később közzéteszi majd az OnlyFans-oldalán.

Minden diáknak igazolni kellett a nagykorúságát és alá kellett írnia egy beleegyező nyilatkozatot. Bonnie azt mondja, a szolgáltatása annyira népszerű lett, hogy bár eredetileg minden jelentkezőre egy teljes órát akart szánni, később húsz perces időközökre osztotta be a napjait. Bonnie három hét alatt összesen 122 férfival feküdt le. Túlnyomó többségben diákok keresték, de voltak közöttük idősebbek is, például egy 71 éves nagypapa, aki az unokájától hallott Bonnie-ról.

Bár rengeteg kritikát kapott, különösen a résztvevő diákok szüleitől, Bonnie azt mondja, a szülőknek inkább köszönetet kellene mondaniuk neki, amiért hasznos dolgokra tanította a fiaikat és egy kis önbizalmat adott nekik.

„Amikor tizennyolc évesek szeretkeznek, ritkán sül el jól, mert mindketten tapasztalatlanok és hajlamosak megfeledkezni a védekezésről. Az én videóim bizonyítják, hogy nálam mindenki jól érezte magát” – nyilatkozta egy podcastben az OnlyFans-sztár.

The post „A szülők megköszönhetik nekem” – mondja a nő, aki 122 diákkal feküdt le három hét alatt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!