A szurkolók már a pályára rohanva ünnepelték a feljutást, aztán jött a pofára esés

1 hét ezelőtt 17



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A 37., azaz az utolsó előtti fordulót rendezték a holland másodosztályban, ahonnan két csapat jut fel az élvonalba.

A Roda hazai pályán 2-0-ra verte a Cambuurt, és amikor lefújták a meccset, a Roda-szurkolók elözönlötték a pályát, azt gondolták ugyanis, hogy megvan a feljutás. Aztán hirtelen megváltozott a hangulat, mivel kiderült, hogy a harmadik helyezett Groningen a 95. percben egyenlített a Telstar ellen, és ezzel még nem számít biztos feljutónak a Roda.

Krankzinnige taferelen: Roda-fans denken dat promotie binnen is en bestormen veld, maar dan blijkt de stadionspeaker een foutje te hebben gemaakt… 🫢#rodcam pic.twitter.com/BmDfhU01gU

— ESPN NL (@ESPNnl) May 3, 2024

Azzal, hogy a Groningen pontot mentett, életben tartotta a reményeit, ugyanis három pont a hátránya a Roda mögött, és az utolsó fordulóban épp a kerkradei csapatot fogadja, amelyet egy győzelemmel megelőzne, mivel jobb a gólkülönbsége. Egy dolog már biztos: a Willem II jövőre az első osztályban játszhat, mert a Roda, Groningen duóból már csak a Roda előzheti meg.

A túl korai ünneplést követő legnagyobb, legdrámaibb pofára esést talán a Schalke-drukkerek élték át 2001-ben, amikor azt hitték, csapatuk megnyerte a Bundesligát, majd a hatalmas ünneplés közben jött a hír, hogy a Bayern Patrik Andersson szabadrúgásával egyenlített Hamburgban, és így a bajorok végeztek az élen.

The post A szurkolók már a pályára rohanva ünnepelték a feljutást, aztán jött a pofára esés first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!