A világ legolcsóbb menyasszonyi ruhájában ment férjhez az ara

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A menyasszonyi ruhára fordított összeg gyakran igen jelentős részét az esküvő költségeinek, azonban számos alkalommal bebizonyosodott már, hogy nem mindig a pénzen múlik a dolog, egy kevésbé drága ruha is lehet tökéletes választás.

Egy Francesca nevű brit nő egy adományboltban bukkant rá a menyasszonyi ruhájára, melyért mindössze 1 angol fontot, azaz átszámítva nagyjból 450 forintnak megfelelő összeget fizetett. A nő egy TikTok-videóban számolt be az esküvőjéről.

450 forintos menyasszonyi ruha

Screenshot: Tiktok@francescacharityshop

A vőlegény öltözékét szintén igen pénztárcabarát áron szerezték be a Primarkból. Nem költöttek sminkesre vagy fordrászra sem, az ara maga készítette el a frizuráját és a sminkjét is a nagy napra.

Az esküvőt nem Nagy-Britaniában, hanem Gibraltárban tartották, ott ugyanis elmondása szerint sokkal kedvezőbb árú volt a helyszín – és így rögtön a nászúttal is egybekötötték a ceremóniát. Mint mondta: a legnagyobb kiadást a szállodaszoba bérlése jelentette, ám még így is sokkal olcsóbban jöttek ki, mintha a szigetországban kötöttek volna házasságot.

via

The post A világ legolcsóbb menyasszonyi ruhájában ment férjhez az ara first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!