Ábel Anita nem szeretne rátelepedni lányára, meg akarja adni neki a szabadságot

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek tizenharmadik vendége nem más, mint Ábel Anita. A színésznő egy napját tehát végig követhetjük a streamvideóban, amelyből az egész nap során izgalmas részletek fognak kiderülni Anita életéből. 

 VIASAT3 / Udvardi Attila

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Már rögtön például a reggel folyamán Anita őszintén vallott a nézőknek arról, hogy mennyire szoros a kapcsolatuk kislányával. A színésznő nem tagadja, hogy épp úgy, mint Rákóczi Ferinek, számára is nehezen megy az elengedés, ha kislányáról van szó. 

Ha belegondolok az én fiatalkoromba – amire emlékszem -, akkor én is mentem. És akkor nem volt mobiltelefon, nem volt semmi. Soha nem értettem, hogy anyám miért van fönt éjfélkor, vagy egy órakor… – árulta el Anita, akinek szerencsére sikerült megfűznie kislányát arról, hogy követni tudja őt a lokátoron. 

Nem akar rátelepedni 

Bár Anita – mint minden rendes szülő -, aggódik kislányáért, legbelül valahol tudja, hogy nagyon fontos hogy lánya tapasztalatokat szerezzen, így igyekszik nem rátelepedni. 

Nem akarok annyira rátelepedni sem, mégiscsak meg akarom neki adni a szabadságot. Nehéz nagyon, miközben azt szeretném, hogy minél több mindent tapasztaljon és menjen és lásson világot és minden olyat, amit én mondjuk nem tehettem meg, azt ő megtegye.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Ábel Anita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Ábel Anita nem szeretne rátelepedni lányára, meg akarja adni neki a szabadságot first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!