Ábel Anita soha nem gondolta volna, hogy ekkora szerelem lesz közöttük, de mégis megtörtént

3 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, melynek tizenharmadik vendége nem más, mint Ábel Anita. A színésznő egy napját tehát végig követhetjük a streamvideóban, amelyből az egész nap során izgalmas részletek fognak kiderülni Anita életéből. A délelőtt folyamán például megtudhattuk, hogy Anita nem szeretne rátelepedni a lányára, ugyanis meg akarja adni számára a szabadságot. A délután során pedig a színésznő megmutatta kiskedvencüket, Simbát. 

 VIASAT3 / Udvardi Attila

Fotó: VIASAT3 / Udvardi Attila

Anita a stream nézőinek elmesélte, hogy bár ő mindig kutyás lány volt és Simba az első cicája, a macska mégis első látásra szerelem volt számára. A színésznő azt is elárulta, hogy nem is akárhová ment el a kiskedvencért, a cica ugyanis Hajdúnánásról származik. Bár a beszoktatás első pillanatai nem mentek zökkenőmentesen a család számára, Simba hamar belopta magát Anitáék szívébe!

Ha kíváncsi vagy az édes kiscicára, akkor az alábbi videóra kattintva megtekintheted!

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Ábel Anita, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Ábel Anita soha nem gondolta volna, hogy ekkora szerelem lesz közöttük, de mégis megtörtént first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!