Aggódnak a barátok – Britney Spears rosszabb állapotban van, mint valaha

3 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egyre elkeseredettebb és zavarosabb posztokat tesz közzé a világhírű énekesnő, Britney Spears, akit hosszú éveken át apja gyámsága révén próbáltak visszatartani a teljes összeomlástól. Az énekesnő ugyanakkor most pert veszített apjával szemben, aminek hatására egyre zagyvább és merészebb posztokat tesz közzé közösségi oldalain, amiben a családja egyes tagjaival szemben fogalmaz meg erős kritikát. Az első kirohanása azután történt, hogy megegyeztek apjával. Az énekesnő azt kifogásolta, hogy 14 éves gyámsága alatt Jamie Spears részesedett a lánya által keresett javakból – az énekesnő szerint jogtalanul. Jamie Spears azonban ragaszkodott ahhoz, hogy minden döntését a lánya érdekében hozta. Hiába sikerült azonban megegyezniük, az énekesnő az Instagramon tett dühös kijelentéseket. „A családom bánt engem!!! Nem volt igazságszolgáltatás, és valószínűleg soha nem is lesz!!! Azok az emberek, akik csendben ültek és abszolút semmit sem tettek, és négy hónapig csinálták ezt, simán megúszták. A nevelésem során mindig a jó és a rossz megkülönböztetésére tanítottak, de pont az a két ember, aki erre nevelt, ők bántottak!!! Olyan szerencsés vagyok, hogy itt lehetek!!!” – írta a bejegyzésében Britney, akinek a húgával is vannak konfliktusai. Korábban vele szemben is pereskedni akart a sztár, ugyanis úgy gondolja, Jamie Lynn Spears az ő hátán akart felkapaszkodni, amikor megírta botránykönyvét. Egy minap született másik posztban pedig azon gúnyolódott, hogy a testvére a dzsungelben egy valóságshow-ban vesz részt, és obszcén megjegyzéseket tett rá, amiért nehezen viseli a körülményeket.

Anyagilag és lelkileg is közelít az összeomlás

A sztárnak gyámsága kezdetén 60 millió dollárja volt, ám sajtóértesülések szerint mióta maga rendelkezik a pénzével, gyakorlatilag két kézzel szórja azt. Sok milliós luxusutazásokon vesz részt, havonta megy el nyaralni, magángéppel és privát személyzettel. A TMZ-nek egy bennfentes ugyanakkor elárulta, mindezt egyáltalán nem engedhetné meg magának. Egyes források szerint Britney emellett kezd beszámíthatatlanná válni, nem szedi a gyógyszereit, és gyakorta küzd hangulatingadozásokkal, végeredményben rosszabb állapotban van, mint valaha, „veszélyesen instabil”. Ezt megerősítik azok az információk, miszerint egy szál bugyiban vitték el egy Los Angeles-i szállodából. Az énekesnő erre ismét egy zavaros Instagram-videóban reagált, ahol megmutatta csúnyán bedagadt bokáját. Britney állítólag egy barátjával bulizott a szállóban, ám a vendégek egyszer csak dulakodásra és veszekedésre lettek figyelmesek, végül mentőt hívtak rá. Britney-t egy szál bugyiban, zokogva látták a helyszínen, szerinte azonban anyja tehet az egészről: „Tudom, hogy anyám benne volt!!! Fél éve nem beszéltem vele, és rögtön azután hívott, hogy megtörtént, mielőtt a hírek kijöttek volna !!! Engem is felültettek, mint őt régen!!! Bárcsak lennének nagyszüleim!!! Ki nem állhatom!!!” – írta a sztár ismét az Instagramon. A helyszínen készült fotókat itt lehet megnézni.

Alább pedig Britney videója, amit valószínűleg már csak ideig-óráig lehet megnézni, hiszen rendszerint eltűnnek oldaláról a hasonló tartalmak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

The post Aggódnak a barátok - Britney Spears rosszabb állapotban van, mint valaha first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!