Ajánlatot tett a tolvajnak Csongrádi László, akitől ellopták az olimpiai aranyérmét

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Csaknem két héttel ezelőtt betörtek Csongrádi László olimpiai bajnok kardvívó házába, ahonnan eltűnt az aranyérme, amelyet az 1988-as szöuli ötkarikás játékokon győztes kardcsapat tagjaként nyert. A sportolónak álmatlan éjszakái vannak az eset óta, és mindent megadna, hogy visszakapja az ereklyét.

„Két hete nem tudok megnyugodni és boldognak lenni, mert mindenről az ellopott olimpiai aranyérmem jut az eszembe! Mindent megadnék a tettesnek, csak hozza vissza a számára semmit sem jelentő, értéktelen tárgyat. Dobja be a postaládába, és ha akarja, nem egy múzeumra hagyom a végrendeletemben, hanem rá hagyományozom” – mondta a Sportalnak Csongrádi László.

Elárulta azt is, hogy senki sem tudhatta, hol tartotta az érmet, még a szülei előtt is titok volt. Úgy véli, a besurranó tolvaj véletlenül akadt rá, miközben mindent felforgatott a házban, mindenhová bement, benézett, de pénzt nem talált.

Csongrádi László olimpiai bajnok kardvívó

Csongrádi László olimpiai bajnok kardvívó az aranyérmével (Fotó: Facebook/Kovács Tamás)

Az olimpiai bajnok hozzátette, ha visszakapná a féltve őrzött érmét, megszüntettetne minden eljárást, és a tettesnek nem esne bántódása.

The post Ajánlatot tett a tolvajnak Csongrádi László, akitől ellopták az olimpiai aranyérmét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!