Akár két liternyi sör, ingyen? Rendelj Trója pizzát a szurkoláshoz a foci EB ideje alatt, ők pedig ajándék sört küldenek hozzá

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nyakig belecsúsztunk az idei labdarúgó Európa-Bajnokságba, péntek óta napi 3 mérkőzéssel dübörög a kontinensviadal, amire szegediek ezrei kíváncsiak napról-napra. Szurkolni viszont nem menő, na meg nem is ajánlott üres hassal és egy jéghideg sör nélkül: mázli, hogy a Trójások mindkettőt viszik neked a foci EB ideje alatt, ráadásul az egyikért még fizetned sem kell.

Komoly durranással készül a foci EB idejére a Kölcsey utcában található Trója Ételbár, egy külön erre az alkalomra létrehozott kedvezmény formájában. Lévén, hogy fociról van szó, nem is helyezhettek volna mást az akció középpontjába, mint az ízletes pizzáikat, amihez a szurkolók másik kedvencét, a sört párosítják. A képlet egyszerű, amennyiben legalább négy darabot rendelsz a több, mint 60 féle pizzájuk közül, már repül is ajándékba 1 liternyi sör, két darab 0,5 literes Soproni klasszikus formájában. Amennyiben ennél éhesebb a banda, akkor sincs probléma:

  • 6 db 32 cm pizza mellé: 1.5 liter sört,
  • 8 db 32 cm pizza mellé pedig 2 litert

küldenek a villámgyors Trója futárokkal!

Fontos, hogy az ajánlat csak és kizárólag a foci EB ideje alatt érvényes, amennyiben direktben a Trójából rendelsz, online vagy telefonon!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!