„Áldozatnak állítja be magát” – Folytatódik az adok-kapok a Házasság első látásra párja között

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A TV2 tudományos párkereső realityjének házaspárja, Horváth Enikő és Kriston Péter között, úgy tűnik, kibékíthetetlen ellentétek születtek, pedig néhány héttel ezelőtt még valóban úgy látszott, hogy nemcsak házasság, hanem szerelem is van első látásra. Szövetségük azután ingott meg, hogy Enikő a férje háta mögött diskurálni kezdett a nőcsábász Kabai Andrissal.

„Tudatosan játszott”

Enikő vallja, mindenhez két ember kell, így az sem csak rajta múlt, hogy idáig jutottak Petivel. „Bár most mindenki cédának, hisztérikának állít be engem, aki beletiport Peti lelkébe, és Andris karjaiban keresett vigaszt, de ez korántsem ennyire egyszerű. Először is kezdjük azzal, hogy a nézők csupán az életünk egy részébe nyertek betekintést, hisz nem 24 órában forogtak a kamerák, pedig lehet, hogy akkor teljesen más megvilágításba került volna a kapcsolatunk – kezdi Enikő. – Tudniillik Peti teljesen másképp viszonyult hozzám a kamerán kívül, mint amikor zajlott a felvétel. Ha nem volt közönség, távolságtartóbb volt velem, nem közeledett annyit felém, nem udvarolt, a stáb előtt viszont hozta a showmanénjét, és mindig pontosan tudta, hogy mit kell mondani, mit kell csinálnia ahhoz, hogy minden szituációból jól jöjjön ki. Meg kell hagyni, nagyon tudatosan, okosan játszotta ezt a játékot, csakhogy én nem szórakoztam vele, elkezdtem kötődni hozzá, miközben ő folyamatosan távolodott tőlem. Ezután került képbe nálam Andris – magyarázza a Házasság első látásra fiatal felesége, aki állítja, eleinte csupán barátilag nyitott a DJ felé. – Amíg egy párkapcsolatban értékelve vagyok, addig számomra nem létezik más férfi. Soha senkit nem csaltam meg, nem kacsingattam félre, Petinek viszont már-már könyörögnöm kellett, hogy nőszámba vegyen, úgyhogy persze hogy jólesett az egómnak, amikor Andris érdeklődött irántam.”

Enikő arra is másként emlékszik, hogy ki írt először, ő vagy Andris (Fotó: Archív)

„Belekeveredtem egy hazugságba”

Enikő ahogyan távolodott a férjétől, úgy került egyre közelebb Andrishoz. „Azt sosem tagadtam, hogy vonzódom hozzá, és nem közömbös számomra. Ráadásul minél többet beszélgettünk, annál nyilvánvalóbbá vált számunkra, hogy mi nagyon jó párost alkotnánk. Mondhatni, túl jót – mondja sejtelmesen, majd az Andrissal való ominózus üzenetváltását is tisztázta. – Ez sem egészen úgy történt, ahogyan be lett állítva. Az egész egy félreértés volt, én pedig csak tovább rontottam a helyzeten azzal, hogy belekeveredtem egy hazugságba! – jelenti ki Enikő, majd hozzátetszi: ő csupán a körülmények áldozatává vált. – Miután a csoportos párterápián kiderült, hogy ráírtam Andrisra, azt kommunikáltuk, hogy én dobtam fel annak lehetőségét, hogy felmegyek hozzájuk, és ő volt az, aki visszautasított engem, holott ez pont fordítva történt. Tudom, eddig nem ez lett mondva, és gyakorlatilag a Petivel való házasságom is részben ezen a félreértésen csúszott el, de tudatosan nem mondtam el az igazságot a férjemnek. Ha már egyszer ez lett kommunikálva, akkor úgy voltam vele, nem konfrontálódom a többiekkel, és magamra vállalom az egészet, mert teljesen kimerültem lelkileg – mondja Enikő, aki azt is kikéri magának, hogy valaha is flörtölt volna Andrissal, ő csupán baráti SMS-t váltott vele, amit a férje túlreagált. – Peti helyében én biztosan nem kaptam volna fel ennyire a vizet. Szerintem nem az lett volna a megoldás, hogy közli velem, menjek át a másik lakásba, hanem hogy üljünk le, és akkor beszéljük meg, mi volt ez az egész félreértés, de ő meg sem hallgatott. Akkor elég egyszerűen meg tudta hozni ezt a döntést, ezért felmerül bennem, ha ennyi kell ahhoz, hogy elköltözzek tőle, mi lesz majd egy nagyobb vitánál?”

A nászút is tökéletesre sikerült, senki nem gondolta, hogy elhidegülnek egymástól (Fotó: Archív)

„Ezzel csak maga alatt vágja a fát!”

Enikő mondandójához természetesen Petinek is volt egy-két szava. A férj egészen másképp emlékszik a történtekre. „Csak mosolyogni tudok az egészen. Enikő szereti más megvilágításba helyezni a történteket, ellenben a felelősséget nem vállalja, hanem próbál kimenekülni a helyzetből. Tény és való, hogy ő érzelmileg előrébb járt akkor, mint én, de nem hiszem, hogy ezért felelősségre vonhatna, ő mégis többször megtette. Megpróbálta belőlem kierőszakolni az érzéseket, majd ha valami nem az elképzelése szerint alakul, akkor áldozatnak állítja be magát – mondja Peti, aki szerint az is csupán gyenge magyarázat a felesége részéről, amikor arra hivatkozik, hogy mi történt közöttük a forgatási időn túl. – Ezzel takarózni elég vékony jég, de nem számít, mit mond. Akik tényleg ismernek engem, tudják, hogy a kamerák mögött is ilyen ember vagyok. De ki veszi be azt, amit ő összehord? Ezzel csak maga alatt vágja a fát!”

Fotó: TV2

„Egyszer A-t mond, másszor B-t”

A férj Enikő és Andris között történteken sem tud kiigazodni, ezen pedig az ara legújabb vallomása sem segít. „Egyszer A-t mond, másszor B-t, de ez nem új keletű a részéről – jegyzi meg cinikusan Peti, akinek azt sem volt könnyű végignéznie, ahogy felesége Andrissal flörtöl. A férj Enikő azon nyilatkozatával is vitába száll, hogy nem adta magát a kamerák előtt. – Szomorú, hogy azok után is képes ezt állítani rólam, miután ő maga is láthatta, hogy miképp nyilatkozom róla, a kapcsolatunkról, és hogy valóban mennyire rosszul érintett ez az egész. Pedig nem vagyok egy gordiuszi csomó, akihez 12 oldalas ’használati utasításra’ lenne szükség. Nem sok szabály van, amit be kell tartani, de ő kicsit eltaktikázta magát!”

Megutálta az ország

Enikő és Peti viszálya természetesen a nézőket sem hagyta hidegen, mindenkinek megvan a véleménye a házasok csetepatéjáról. A kommentelők leginkább a férjet támogatják, a fiatal feleséggel nem bánnak kesztyűs kézzel. Ám az, hogy hogyan alakul kettőjük viszonya, még a jövő kérdése, van még pár epizód a műsorból. „Most az egész ország engem utál, mert egy hisztis, elkényeztetett p*csának vagyok beállítva, aki ha otthon nem kapja meg, amit akar, akkor egyből rohan más férfihoz. Szép számmal kapom a pocskondiázó kommenteket, felháborodott üzeneteket, de nekem tiszta a lelkiismeretem.”

Kiemelt kép: TV2

The post „Áldozatnak állítja be magát” - Folytatódik az adok-kapok a Házasság első látásra párja között first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!