Ancelotti bírálta a Real-játékosokat a müncheni iksz után

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Madrid gyengék kezdett, mégis vezetést szerzett, ám a bajorok Leroy Sane és Harry Kane révén a második félidő elején négy perc alatt fordítottak. A 2-2-es döntetlent végül Vinicius Junior kései büntetőjével sikerült kiharcolni.

Bár Ancelotti úgy gondolja, hogy az egyik legnehezebb pályán jó eredményt értek el, szerinte játékosai jobban is teljesíthettek volna.

Az eredmény jó, de lehetett volna jobb is. A Bayern nagyon veszélyes, ezen a meccsen a legjobbját nyújtotta, mi pedig nem. De van időnk fejlődni a jövő szerdai visszavágóig

nyilatkozta a meccs után.

Ancelotti úgy vélte, hogy csapata kevés intenzitással védekezett az első félidőben, ezáltal túl sok teret adott az ellenfélnek, hogy irányítsa a mérkőzést.

„A második félidőben, amikor a Bayern vezetést szerzett, már többet nyomtunk, de összességében úgy tűnt, kényelmesek vagyunk. Sok párharcot elvesztettünk. Szerencsére jól fejeztük be a meccset.”

Hozzátette, mindent elkövetnek, hogy eljussanak a június 1-jei fináléra a londoni Wembleybe.

BAY 2-2 RMA (FT) – El Real Madrid ha superado 23 de 24 eliminatorias a doble partido en las competiciones europeas tras empatar el encuentro de ida fuera de casa. Sólo fue eliminado por el Spartak Moscú en los cuartos de final de la temporada 1990-91.

— MisterChip (Alexis) (@2010MisterChip) April 30, 2024

A statisztika abszolút a Real mellett szól, hiszen eddig egy alkalommal fordult elő, hogy európai kupamérkőzésen egy idegenbeli döntetlen után kiesett: még az 1990-91-es BEK-szezon negyeddöntőjében. Akkor a moszkvai 0-0 után a hazai meccsen Emilio Butragueno már a 9. percben vezetést szerzett, ám a Szpartak nagy meglepetésre Dmitrij Radcsenko kettő és Valerij Smarov egy góljával 3-1-re fordított.

Kapcsolódó
„Tizenegyespárbaj, győzelem Madridban és irány a Wembley” – a Bayern edzőjének megvan a terve a BL-fináléra
Thomas Tuchel szerint a Real Madrid azt csinálta velük, amit mindenkivel: két gólhelyzetből két gólt szerzett.

The post Ancelotti bírálta a Real-játékosokat a müncheni iksz után first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!