Apróhirdetés / Karaj szilvával

1 decade ezelőtt 164



bohócdoktor szja 1% felajánlás
Hozzávalók: 30 cm-es rövid karaj Tengeri só Ételízesítõ 50 dkg aszalt szilva kakukkfû 1 pohár fehérbor olívaolaj Elkészítés módja: 30 cm hosszúságú rövid karajról lefejtjük a csontot és három lyukat szúratunk bele a hentesnél. A karajt besózzuk, megszórjuk ételízesítõvel. A felszúrt lyukakba aszalt szilvát tömködünk ( 2 végérõl fakanál nyelével ) . Kiolajozzuk a tálat, a karajt kívülrõl megszórjuk kakukkfûvel, majd belefektetjük a tálba. Aláöntünk 1 pohár fûszeres fehérbort, a húst megspricceljük kevés olívaolajjal , majd lefedjük a tál tetejével, és közepes lángon sütjük 1 órán keresztül. Egy óra elteltével levesszük a tetejét, és ha puha a hús, kicsit ismét megspricceljük és pirítunk rajta erõs lángon. A karaj a szilvával együtt nagyon érdekes ízharmóniát ad. Dr. Csábi Bettina / Álomdiéta
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!