Az athéni riviéra új jachtklubjában nyitotta meg legújabb pop-up üzletét a Dyson

2 napja ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az athéni riviéra új jachtklubjában nyitotta meg legújabb pop-up üzletét a DysonA világszerte úttörő innovációiról ismert Dyson büszkén nyitotta meg pop-up üzletét az athéni Vouliagmeni-félsziget legújabb exkluzív helyszínén, az Astir Marinában, ahol a látogatók lélegzetelállító környezetben ismerkedhetnek meg a technológiai fejlődés legfrissebb eredményeivel.

Az új üzletben az innováció és technológia szerelmesei több kategória innovációit fedezhetik fel, többek között a hajápolással, a padlótisztítással és a légtisztítással foglalkozó divíziók újdonságait: a Dyson Airstrait hajvasalót, a Dyson Supersonic™ hajszárítót, a Dyson Airwrap™ hajformázót, valamint a Dyson V15 Detect™ vezetéknélküli porszívót. A látogatók akár saját maguk is kipróbálhatják a termékeket és első kézből tapasztalhatják meg, hogyan változtathatják és könnyíthetik meg mindennapi rutinjukat és feladataikat a Dyson fejlett technológiái. Emellett pedig az üzlet személyzete személyre szabott tanácsokkal segít a vendégeknek kiválasztani az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb Dyson termékeket. 

Az athéni riviéra új jachtklubjában nyitotta meg legújabb pop-up üzletét a DysonA megnyitón a vendégeknek lehetőségük volt megtekinteni a legfrissebb hajstílusok és frizuratrendek születését a Dyson Beauty ambassadorainak élő bemutatója keretében – Ioannis Michalelis, a Dyson görögországi, Teuta Mesaros, a Dyson horvátországi, illetve Catalin Menolache, a Dyson romániai nagykövetei akár magukon a vendégeken is bemutatták saját és a Dyson-technológiák képességeit.

Az eseményen emellett részt vettek a Dyson képviselői, valamint prominens nemzetközi médiaszemélyiségek és influencerek.

The post Az athéni riviéra új jachtklubjában nyitotta meg legújabb pop-up üzletét a Dyson first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!