Az édesanyja holttestét felfedező kisfiúért is megfizettetne az ügyészség

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megdöbbentő részletek hangzottak el ügyészi oldalról a 2022-es zuglói gyilkosság keddi előkészítő ülésén a Fővárosi Törvényszéken. A 34 éves C. Károlyt azzal vádolják, hogy 2022. április 3-án megfojtotta élettársát, Sz. Zsanettet a nő zuglói lakásában, miközben a lakásban volt az áldozat mindössze kilenc éves kisfia is.

A pár 2022 januárjában ismerkedett meg, mindössze hetekkel azután, hogy a nyolc általános végzett, hajópincérnek tanult, de munkanélküli férfi 2018 novemberében feltételes szabadlábra került. Előzőleg négyéves börtönbüntetést töltött volt élettársa megerőszakolásáért és személyi szabadságának megsértéséért, emiatt most visszaesőnek minősül.

Az ügyészi vádismertetés szerint C. és Sz. 2022 márciusában költöztek össze, és rövid együttélésük során rendszeresek voltak köztük a konfliktusok, melyek részben anyagi természetűek voltak, részben a férfi féltékenysége okozta őket. A gyilkosság napján ez utóbbiról volt szó. Az áldozat előző párkapcsolata volt a veszekedés tárgya, majd a szóváltás amiatt folytatódott és vált egyre elkeseredettebbé, hogy a férfi a könyökével véletlenül megütötte a kisfiút.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!