Az Igazából szerelem bájos kisfiúja, Thomas Brodie-Sangster felnőtt és feleségül vette menyasszonyát

3 hónapja ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Emlékszel még a kisfiúra az Igazából szerelemből? Most feleségül vette gyönyörű menyasszonyát

 Talulah Riley and Thomas Brodie-Sangster attend Vanity Fair and The Newt in Somerset's celebration of The RHS Chelsea Flower Show on May 21, 2024 in London, England. (Photo by Dave Benett/Getty Images for Condé Nast)

LONDON, ENGLAND – MAY 21: Talulah Riley and Thomas Brodie-Sangster attend Vanity Fair and The Newt in Somerset’s celebration of The RHS Chelsea Flower Show on May 21, 2024 in London, England. (Photo by Dave Benett/Getty Images for Condé Nast)

Tavaly ünnepelte 20. évfordulóját minden idők egyik legszerethetőbb romantikus filmje, az Igazából szerelem. Az ikonikus karakterek közül az egyik fő kedvenc a kis Sam volt, akit Thomas Brodie-Sangster alakított.

Az Igazából szerelem című romantikus film minden évben az ünnepi időszak kötelező eleme, nélküle egyszerűen nem múlhat el egyetlen karácsony sem. A több szálon futó, szívmelengető, drámai vagy éppen vicces történeteken túl a pazar sztárparádé mellett sem lehet elmenni szó nélkül: Liam Neeson, Emma Thopmson, Alan Rickman (aki azóta már sajnálatos módon elhunyt), Hugh Grant, Keira Knightley és persze Rowan Atkinson tették felejthetetlenné a mozit. A Samet alakító Thomas Brodie-Sangster pedig mára már révbe ért! 

Bombaként robbant a hír, hogy a kis Samet megformáló Thomas Brodie-Sangster feleségül vette szerelmét, Talulah Riley-t. A pár tavaly jegyezte el egymást, két év randevúzást követően. A 34 éves színész és 38 éves színésznő kedvese június 22-én mondták ki a boldogító igent egy pazar ünnepség keretében Angliában.

A pár nagy feltűnést keltett a menyegzővel kapcsolatban, főleg amiatt, hogy a rajongók a mai napig nem hiszik el, hogy Brodie-Sangster valójában már nem is gyerek. Furcsának hangzik, igaz? Tény, hogy közös képüket látva olyan érzésünk van, mintha két tinédzsert, vagy legalábbis a 20-as évei elején járó fiatalt látnánk, pedig Talulah Riley-nak ez már a második házassága: korábban Elon Musk felesége volt.

Via

 

The post Az Igazából szerelem bájos kisfiúja, Thomas Brodie-Sangster felnőtt és feleségül vette menyasszonyát first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!