Az Instagram sztárja az anyuka, aki babajátékokon játszik System of a Down-t

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Little Melody Music című Youtube csatornát készítő kanadai zenetanár @bigmerla, kizárólag gyerekeknek készült hangszereken játszik és énekel olyan klub- és rockhimnuszokat, mint a Chop Suey a System of a Down-tól, vagy a Calm Down feldolgozása. A dalszövegeket természetesen baba-mama témára hangolja át, így lesz a Killing in the name of-ból Spilling from my sippy cup (Kiömlik a szívókás poharam), vagy a S.O.A.D. I cry when angels deserve to die soraiból I cry when mommy says it’s nap time (Sírva fakadok, ha anya azt mondja, alvás van).

Elsőre talán egyszerűnek tűnhet, de ha kipróbáljuk, rá fogunk jönni, hogy valójában egészen más egy kalapácsos vakondjátékon, cicás xilofonon és babazongorán játszani, mint rendes hangszereken. Hangszerarzenálja amúgy még tartalmaz különböző méretű shakereket és csörgőket, valamint egy játékdobot. Lil Jon Teach Me How To Dougie feldolgozásában megszólal egy dub sziréna is.

Be kell vallanom, hogy a lányom születése után én is elkezdtem felvásárolni mindent, amivel csak zajonghat. Az tuti, hogy nagyon jót tesz a baba fejlődésének, plusz téged is szórakoztat. Szóval, ha te is érzed magadban a fékevesztett kreatív energiát, hogy egyszemélyes bandáddal hódítsd meg az internetet, ideje feltúrni a gyerek játékait!

 

The post Az Instagram sztárja az anyuka, aki babajátékokon játszik System of a Down-t first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!