Az olimpia óta először jelent meg nyilvánosság előtt a súlyos beteg Céline Dion

2 órája ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Céline Dion részt vett a City of Hope Spirit of Life Gálán, ami azért is furcsa, mert a 2024-es párizsi olimpia óta nem láthattuk a súlyos beteg énekesnőt. Céline egy nagyon ritka, ideg- és izomrendszeri zavarral küzd, amire nincs gyógymód. A stiff person-, magyarul merev ember szindróma kínzó fájdalommal, heves izomgörcsökkel és merevséggel jár, legfeljebb a tüneteit lehet enyhíteni. Az énekesnő visszavonulása óta minden nap azért küzd, hogy egy nap újra a régi önmaga lehessen – írja a story.hu.

Az olimpia óta először jelent meg nyilvánosság előtt a súlyos beteg Céline Dion

(Fotó: Lester Cohen/Getty Images for City of Hope)

A City of Hope Gála fontos esemény számára, mivel a rák és más súlyos betegségek kutatására gyűjtenek forrásokat. Céline Dion a közönségnek a reményről és a bátorságról beszélt, hangsúlyozva, hogy a nehéz időkben is meg kell őrizni a hitet.

Az Ez vagyok én: Céline Dion című dokumentumfilm kellett ahhoz, hogy lássuk, mennyire súlyos az énekesnő betegsége, aki kamerák kereszttűzében mutatta meg a legrosszabb rohamait.

A film nem akar azzal áltatni bennünket, hogy az énekesnő már a következő turnéjára készül, nem akarja azt állítani, hogy már a gyógyulás útjára lépett. Egyszerűen csak megmutatja, hogy Dion számára mindennél fontosabb, hogy színpadra álljon, mert imád énekelni, imádja a közönségét és feltölti az a szeretet, amit a színpadon állva kap.

The post Az olimpia óta először jelent meg nyilvánosság előtt a súlyos beteg Céline Dion first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!