Az önkifejezés művészete: az új Motorola Edge 50 széria mesterséges intelligenciával támogatott kamerájával a legtöbbet hozhatod ki a pillanatból!

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Fedezd fel azt a világot, amelyben a telefonod többet jelent egy egyszerű tárgynál! Lépj be egy olyan világba, amelyben a telefonod az önkifejezésed, és az igazán fontos pillanatok megörökítésének eszközét, a határtalan kreativitás lehetőségét adja meg számodra!

Nyolc fotós, nyolc főváros, végtelen kreativitás” – a Motorola e gondolat jegyében álmodta, és valósította meg a legújabb, A művészet a kezedben elnevezésű projektjét. A vállalat új kezdeményezése egyedülálló módon ötvözi, és teszi láthatóvá, illetve alakítja valódi élménnyé a technológiai innovációt és a művészeti kreativitásban rejlő lehetőségeket. A Motorola Edge 50 széria két új tagja – a mesterséges intelligenciával (AI) támogatott kamerákkal érkező Edge 50 Pro és Edge 50 Ultra – képességeinek bemutatásához nyolc különböző európai ország nyolc fotóművészét kérték fel, akik olyan lenyűgöző képeket és videókat készítettek, amelyek nem csupán az adott ország fővárosának egyedi stílusát örökítették meg, hanem egyúttal a Motorola okostelefonokban rejlő határtalan kreativitást is felfedték.

Feltárul az AI-kamerák lenyűgöző világa

A projekt izgalmas válogatása egészen új nézőpontból mutatja meg a román, a bolgár, a horvát, a magyar és a cseh, illetve a szlovák, a görög és a szerb fővárosok – csak rájuk jellemző – stílusát, kulturális vonásait. Miközben az AI-kamerák által készített izgalmas fotókon keresztül feltárulnak előttünk a helyi művészeti értékek, és láthatóvá válik a városok sokszínűsége. A fotóművészek egyedi látásmódjának köszönhetően, valamint az Edge 50 Pro és az Edge 50 Ultra kreatív alkalmazása miatt nem csupán egyszerű képek, hanem olyan művészeti alkotások születtek, amelyek mindenki számára élményt és inspirációt jelentenek.

Interaktív weboldal és egy verseny mind felett

Az interaktív hellomotoart.com platform lehetőséget biztosít a weboldal látogatói számára, hogy közelebbről és mélyebben megismerjék az izgalmas képalkotási lehetőségeket, miközben felfedezik a Motorola Edge 50 széria által nyújtott prémium funkciók inspiráló világát is. A vállalat kezdeményezése két szakaszban zajlik: áprilisban az Edge 50 Pro kameráival készült fotókat tekinthetik meg az érdeklődők, míg májusban az Edge 50 Ultra által megörökített képek válnak a nyilvánosság számára elérhetővé. A művészet a kezedben című projekt részét képezi egy olyan regionális verseny is, amelynek résztvevői szavazhatnak a kedvenc fotóalbumukra, a sorsoláson pedig prémium Motorola eszközöket – Edge 50 Pro és Edge 50 Ultra okostelefonokat, Moto Buds fülhallgatókat –, illetve egy kétszemélyes utazást nyerhetnek. További részletek a projekt weboldalán olvashatók.

Budapest újrafelfedezése Rajkai Péterrel

Magyarország fővárosának gazdag kulturális és építészeti örökségét, Budapest sokszínűségét Rajkai Péter (@peter.rajkai) szemén és az Edge 50 széria kameráin keresztül ismerhetik meg az érdeklődők. A profi fotózással 2016 óta foglalkozó Rajkai Péter neve az elmúlt években vált ismertté, különösen a budapesti épületfotók terén elért kiemelkedő művészi teljesítményének köszönhetően. A fotós munkásságának középpontjában az egyedi – a csigalépcsőktől a bérházak sajátos világáig terjedő – építészeti megoldások és kompozíciók állnak. Azonban érdeklődése messze túlmutat az épületek fotózásán: szívesen fedezi fel, és mutatja be a város kevésbé ismert, rejtett pontjait, kiemelve a természet és a kultúra értékeit. Rajkai Péter képein egyszerre érhető tetten az egyedi látásmód és a kifinomult technikai tudás, a fotói által új szemmel nézhetünk rá akár a közvetlen környezetünkre is.

Az innováció és a kreativitás iránt mélyen elkötelezett vállalatként, izgalommal és nagy örömmel töltött el bennünket az az élmény, hogy láthattuk a Motorola Edge 50 széria formabontó képességeit és erejét kibontakozni e tehetséges fotósok kezében. A művészek egyedi látásmódjuk által nem csupán a hozzájuk tartozó országok fővárosainak szépségeit örökítették meg, hanem láthatóvá tették az eszközeink önkifejezésre és történetmesélésre biztosított végtelen lehetőségeit is. Büszkék vagyunk arra, hogy a fotóművészek különleges vízióit támogatva, a részesei lehettünk ennek a folyamatnak, és megoszthattuk a világgal inspiráló munkájuk eredményeit” – fogalmazott Piró Péter, a Motorola Magyarország kereskedelmi csapatának vezetője.

Edge 50 széria: gyönyörű és erős

Az Edge 50 széria az elegancia és a funkcionalitás tökéletes ötvözetét jelenti, ez pedig valóban a mindennapok részévé teszi a művészet jelentette élményt. Az Edge 50 Pro és az Edge 50 Ultra kifinomult dizájnja és prémium minőségű anyagai – a vegán bőr, a telefonokat meghatározó fémkeret és az Olaszországban, kézzel készített különleges gyöngyház-fényű bevonat – garantálják a felhasználók számára a stílus és a minőség egyedülálló kombinációját. További információk a hellomotoart.com/hu weboldalon.

 

Jogi Nyilatkozatok

MOTOROLA, a stilizált M logó, MOTO, és a MOTO védjegycsalád a Motorola Trademark Holdings, LLC védjegyei. LENOVO a Lenovo kereskedelmi védjegye. Az Android a Google, LLC kereskedelmi védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő tulajdonos tulajdona. ©2023 Motorola Mobility LLC.

The post Az önkifejezés művészete: az új Motorola Edge 50 széria mesterséges intelligenciával támogatott kamerájával a legtöbbet hozhatod ki a pillanatból! first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!