Az újszegedi úttest-rekonstrukció egyik leglátványosabb fázisához ért a Stravaco Építőipari Kft. – videón és fotókon mutatjuk a munkálatokat

1 hét ezelőtt 17



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy rendkívül fontos projekten dolgozik a szegedi a Stravaco Építőipari Kft.. Miután a Szegedi Vízmű Zrt. elvégezte az újszegedi Fő fasor ivóvíz-rekonstrukciós munkálatait, csapatuk nekilátott az úttest felújításának. A projekt részleteibe Vaszi Krisztián, a Stravaco Építőipari Kft. ügyvezetője avatott be bennünket.

Mint Vaszi Krisztián elmondta, jelenleg épp az újszegedi úttest-rekonstrukció egyik leglátványosabb fázisához értek csapatával: aszfaltot marnak. Ez gyakorlatilag egy útburkolat rekonsrukciós munkát jelent a Szegedi Vízmű munkálatait követően.

Az ügyvezető abba is beavatott bennünket, az aszfaltmarást követően kezdik az útépítést, vagyis aszfaltozást. “Most a szegélyépítéssel kezdtünk, melyek ezen a szakaszon gyakorlatilag már készen is vannak” – számolt be a beruházás jelenlegi állásáról Vaszi Krisztián. Hozzátette, általában 3-4 géppel dolgoznak, de ezeknek száma növekedhet, ha valamilyen szakmunkát végez 5-20 fős csapata.

Azt is megtudtuk, várhatóan június végéig végeznek a Fő fasori munkálatokkal.

@szeged365

Az újszegedi úttest-rekonstrukció egyik leglátványosabb fázisához ért a Stravaco Építőipari Kft. -mutatjuk a munkálatokat

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Fotók: Sóti Gellért

Operatőr: Galyas Richárd

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!