Azért fizetik ezt a férfit, hogy esküvőket tegyen tönkre

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bizarr szolgáltatást kínál egy spanyol férfi. Ernesto – a TikTok-ra feltöltött videójában – azt állítja, ugyan a legtöbb ember számára a legboldogabb nap az esküvője, egyesek számára azonban kész rémálom, ha megtörténne a ceremónia. Ők alkotják Ernesto ügyfélkörét.

A spanyol férfi 500 euróért (átszámítva mintegy 200 ezer forintért) bárki esküvőjét tönkreteszi, így nem kell az illetőnek kimondania a boldogító igent. A menyasszony vagy a vőlegény szeretőjének, élete szerelmének adja ki magát rendszerint Ernesto, és könyörög neki, hogy szökjenek el együtt.

 „Ha kétségeid vannak a férjhez menetellel vagy azzal, hogy feleségül vedd a párodat, vagy éppenséggel nem tudod, hogyan mondj nemet, több ne aggódj! Én elintéztem, hogy ne kerüljön sor az esküvődre. Csak az időt, a helyet és a dátumot kell megmondanod, és én megjelenek a szertartáson. Azt mondom majd, hogy én vagyok életed szerelme, és úgy teszünk, mintha elszöknénk együtt, kéz a kézben” – vázolta fel a videójában a forgatókönyvet.

Ernesto szolgáltatása eleinte viccnek indult, de miután elárasztották a felkérések, a férfi rájött, hogy igenis van igény erre. Jelenleg 500 eurót kér egy-egy esküvő „megtorpedózásáért”, de ebbe nem számítja az utazási költségeket. Váratlan események esetén pedig extra összeget is kér, például, ha megütik, felpofozzák, megrúgdosssák. Minden ütésért, pofonért plusz 50 euró (mintegy 20 ezer forintot) a tarifa.

Bármilyen hihetetlen, Ernesto esküvőszabotálási szolgáltatása meglehetősen népszerűnek tűnik. Állítólag november elejéig teljesen be van táblázta a spanyol férfi.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Azért fizetik ezt a férfit, hogy esküvőket tegyen tönkre first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!