Bajban a Szeged: vajon van még esély a feljutásra?

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Döbbenetes meglepetés! A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata 1-0-ra kikapott a Budafoktól, így a feljutási remények szinte teljesen elszálltak. Mi történt a Promontor utcán, és mi várható a következő fordulókban?

A meccs igazi próbatétel volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia számára. A Szegednek gyakorlatilag már csak matematikai esélye maradt az NB I-be való feljutásra, miután egy váratlan vereséget szenvedtek el a kieső helyen tanyázó Budafok csapatától.

A mérkőzés elején gyorsan hátrányba került a Szeged: Vasvári Zoltán már a második percben betalált, ami alaposan megrendítette a vendégcsapatot. A Szeged próbálkozott, az iram megvolt, de a Budafok remek hazai formát mutatott, és bár többször is felpörgették a játékot, az egyenlítés sosem jött össze.

A második félidőben a Szeged egyre agresszívabbá vált, de a Budafok védelme állta a sarat. A hazai csapat vezetőedzője, Dajka László kiemelte csapata küzdőszellemét, míg Sztevanovics Alekszandar, a Szeged edzője a csalódottságot emelte ki. A mérkőzés hajrájában a szegedi srácok tény mindent egy lapra feltéve támadtak, de a Budafok kapusa, Gundel-Takács remek védésekkel óvta meg a hazai csapatnak a három pontot.

Amúgy őszintén írjuk: jó dolog, hogy az NBII-ben egy erős csapatunk van, amely idén is harmadik vagy negyedik helyen lesz. De őszintén írjuk azt is, hogy valahol a büszke szegedi lelkünkben érezzük: a Szegednek már rég NBI-ben lenne a helye. Szurkolunk, de nagyon várjuk meccsenként a gólokat és az első osztályú focit városunkban. Hajrá Szeged!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!