Balázsovits Edit: „Nem tartanak elég jó színésznőnek”

2 hónapja ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A színésznő az ATV Húzós című műsorában vendégeskedett, ahol többek közt arról is kérdezte Rónai Egon, hogy ha ajánlatot kapna Hollywoodból egy nagyjátékfilmes szerepre, menne-e. „Megyek! – vágta rá nevetve. – Mennék… Valaha nagy vágyam volt. Igen, hát csodás lenne.”

Balázsovits Editnek korábban már megadatott, hogy külföldi produkciókban szerepeljen. „Kicsikéket volt szerencsém csinálni. Azt gondolom egyébként, hogy egy magyar filmben egy nagy főszerepet játszani ugyanakkora nagy ’flesh’ – vagy hogy nevezzem?! Tehát ugyanolyan jópofa, mint egy ilyen filmben egy picikét. Persze más volt a forgatás, ott voltak a világsztárok, de különben mégsem volt más. Szebb volt az öltöző, sokkal kényelmesebb volt… De őszintén szólva az engem sokkal jobban érdekel, hogy mit csinálok, mint hogy milyen öltözőben öltözöm. Meg hát nyilván sokkal több pénzt is kap az ember! – mondta, mire a műsorvezető visszakérdezett, mostanság miért nem láthatjuk őt több filmben. – Hát nem tudom – válaszolta Edit. – Bárcsak tudnék erre válaszolni. Nem tudok másra gondolni, biztos bennem van a hiba. Nem vagyok elég fotogén, nem vagyok elég divatos, nem tartanak elég jó színésznőnek. Egyszer felhívott egy filmrendező – nem mondom meg, ki –, hogy szeretne velem csinálni egy filmet, bár mindenki lebeszélte róla… És erre akkor mit mondjak, hogy de, de, légyszi?! Vagy mit kellene erre válaszolni? Aztán nem lett belőle semmi, magából a filmből sem amúgy. De sikerült őt lebeszélni.”

Balázsovits Edit szerint ez egy régi megítélés róla, hogy nem elég jó. „Mert nem tartanak jó színésznőnek, nem tartanak elég jó színésznőnek. De egyébként nem járnak színházba, tehát amire ők gondolnak, az ’98-ban a nem tudom milyen tévéjátékban… Amit hát ha visszanézek, akkor tényleg Jesszus Mária! De hát kezdő voltam, azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Balázsovits Edit: „Nem tartanak elég jó színésznőnek” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!