Bár Tom Cruise éppen Victoria Beckham születésnapi partijára sietett, még arra is volt ideje, hogy felsegítsen egy megbotlott lesifotóst

1 hét ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Victoria Beckham megadta a módját annak, hogy megünnepelje az 50. születésnapját. Egy igazi extravagáns bulit tartott London legelitebb kerületében, a Mayfairben, az Oswald’s nevű luxusklubban.

A partira természetesen hivatalos volt a családja: a férje, David, illetve a gyerekeik, Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper is. Valamint egy rakás sztár is Victoriával együtt ünnepelt. Az eseményre újra összeállt a Spice Girls, a vendéglistán pedig olyan A-listás hírességek szerepeltek, mint Eva Longoria vagy Tom Cruise.

Tom Cruise

Fotó: Mike Coppola/WireImage

Utóbbi ismét megerősítette a státuszát mint az egyik utolsó filmcsillag. Azon túl, hogy kifejezetten elegánsan érkezett az ünnepségre, és a fekete öltönyét egy napszemüveggel tette még vagányabbá, a viselkedése is kifogástalan volt. Az autójából kiszállva azonnal megvillantotta a megszokott Tom Cruise-mosolyt, és kedvesen, vidáman köszöntötte az ott várakozó fotósok hadát.

Egy óvatlan pillanatban azonban az egyik paparazzo elesett. Cruise pedig habozás nélkül odament hozzá, és felsegítette. „Minden rendben?” – kérdezte, majd még a fényképezőgépről leesett alkatrészt is felvette az idősebb (de valljuk be: valószínűleg a színésszel egykorú) fotósnak. „Vigyázzon magára” – köszönt el végül a férfitől, majd besétált a partira.

A jelenetet, ami megint csak bizonyítja, hogy Tom Cruise micsoda úriember tud lenni, ha akar. A videót pedig most te is megnézheted. Érdemes.

@backgrid

Tom Cruise helps photographer who falls while he arrives at Victoria Beckham’s 50th Birthday party held at Oswald’s in Mayfair, London. 📷: @backgrid For licensing inquiries, please email us at usasales@backgrid.com backgrid tomcuise

♬ original sound – backgrid – backgrid

via

The post Bár Tom Cruise éppen Victoria Beckham születésnapi partijára sietett, még arra is volt ideje, hogy felsegítsen egy megbotlott lesifotóst first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!