Bata Éva: „Apukám alkoholista volt”

2 napja ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bata Éva eddig féltve óvta magánélet a nyilvánosság előtt. Most azonban nagy bátorságról tett tanúbizonyságot azzal, hogy először beszélt édesapja szenvedélybetegségéről – írja a BEST magazin.

 Palikák Világa / YouTube 

Szülei válásáról és édesapja alkoholizmusáról is vallott Palikék műsorában Bata Éva – Forrás: Palikák Világa / YouTube 

A kecskeméti származású színésznő gyermekkora finoman szólva sem volt tökéletes. Tizennégy éves volt, amikor a szülei elváltak. „Az azt megelőző időszak nem volt sima. Az én apukám alkoholista volt, és ez nagyon erősen meghatározta a mi családunk életét. Ez egy olyan konstans feszültséget eredményezett bennem, amit magammal vittem nagyon sokáig. Nagyon nagy meló volt, hogy kidolgozzam ezt magamból” – mesélte a Palikék Világa by Manna Három igazság legújabb epizódjában.

Nem véletlenül hallgatta el eddig ezt a kényes családi ügyet: „Bennem volt egy nagyon erős szégyenérzet, hogy erről nem szabad beszélni. Ez nem olyan csillivilli. Nem olyan rózsaszín az egész. Akkor inkább ne is beszéljünk róla”. Bár mostanra úgy érzi, többé-kevésbé sikerült megbirkóznia a gyerekkori traumáival, szülőként a mai napig vannak olyan megnyilvánulásai, amelyeket ezek számlájára ír.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

 „Apukám alkoholista volt”

The post Bata Éva: „Apukám alkoholista volt” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!