Bayer: Toroczkai gazember, aki életében nem hozott létre semmit

3 hónapja ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bayer Zsolt a HírTV-s műsorában reagált Toroczkai László korábbi vádjaira, amikor a Mi Hazánk elnöke videót tett ki arról, hogy a Bayerhez kötődő Nagy-Magyarország Parkjában indiai vendégmunkások laknak, amit a Telex vett észre. 

Bayer visszafogott hangnemben közölte, hogy neki kuratóriumi tagként nincs tudomása az alapítvány üzleti ügyeiről, így az indiai vendégmunkásokról is Toroczkai videójában hallott először.

Közölte, hogy a Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelheti, most egy multicég tette meg. A Trianon Múzeumot ebből a bevételből tartják fenn, és ő nagyon büszke a múzeumra.

A parkban az indiaiak mellett szerinte leginkább „tisztességes, nagyszerű borsodi cigányemberek” vannak elszállásolva. Ha pedig se nekik, se az indiaiaknak nem adták volna ki a szállást, akkor most azzal lenne tele a sajtó, hogy Bayer Zsolték mekkora nácik.

Bayer szerint az indiai vendégmunkásokkal és a Magyarországon élő kínaiakkal nincs semmi baj, soha senkinek nem volt velük konfliktusa, nem hallott senki arról, hogy a vendégmunkás „rabolt, gyilkolt, erőszakolt vagy bombát rakott a seggünk alá a buszon.”

Arról is beszélt, hogy a nemzeti radikalizmussal semmi baja, de Toroczkai László egy gazember, aki életében nem hozott létre semmit, nem fűződik a nevéhez semmi maradandó a tévészékház 2006-os ostromán kívül. Emiatt Bayer haragszik is rá, majd levezette, hogy szerinte Toroczkai viselkedése végső soron Gyurcsánynak volt jó.

Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli. De addig is látogassanak el a Trianon Múzeumba

– mondta Bayer.

The post Bayer: Toroczkai gazember, aki életében nem hozott létre semmit first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!