Bemelegítés közben szenvedett súlyos térdsérülést az Eb-re készülő kapus

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sorozatban harmadik bajnokiján maradt nyeretlen, és ezeken a meccseken csupán egy pontot szerzett a címvédő és évek óta egyeduralkodó Salzburg labdarúgócsapata, amely úgy tűnik, idén elbukja az aranyérmet.

A csapat a hétvégén a Rapid Wientől kapott ki 2-0-ra, ráadásul elveszítette 15-szörös válogatott kapusát, Alexander Schlagert, akinek számára véget ért a szezon. A 28 éves labdarúgó bemelegítés közben sérült meg, bal térdét meg is kell műteni, azaz nem lehet ott a nyári Európa-bajnokságon.

Nem ő az egyetlen, aki a legjobbak közül nem lehet ott a tornán. David Alaba (Real Madrid) még decemberben szenvedett keresztszalag-szakadást, az Európa-bajnoki részvétele nagyon valószínűtlen. Sasa Kalajdzic (Eintracht Frankfurt) február 18-án járt ugyanígy, míg Xaver Schlager (RB Leipzig) keresztszalagja pénteken szakadt el.

Manprit Sarkaria (Sturm Graz) március 7-én szenvedett külső bokatörést, Philipp Lienhart (SC Freiburg) másfél hónapja térdproblémákkal küzd, Kevin Danso (Lens) a Lorient elleni pénteki bajnokin húzódott meg.

A Borussia Mönchengladbach védője, Maximilian Wöber április 20-án, a Hoffenheim ellen izomrostszakadást szenvedett a combjában.

The post Bemelegítés közben szenvedett súlyos térdsérülést az Eb-re készülő kapus first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!