Béres Anett és Sáfrány Emese az Ázsia Expresszről: „Nagyon sok igényünkből leadtunk, és nagyon könnyedén”

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Alig néhány napja értek csak vissza a sztárok az Ázsia Expressz kalandjáról, máris hiányzik nekik. Béres Anett és barátnője, Sáfrány Emese a Tények Pluszban nyilatkozott arról, hogyan élték meg a forgatást. 

Béres Anett és Sáfrány Emese,

Béres Anett (b) és Sáfrány Emese (j) is versenybe szállt idén az Ázsia Expressz fődíjáért – Fotó: Sajtószoba

“Kiment az Ázsiába két lány, és hazajött két másik lány” – vallotta be Béres Anett arrról, hogyan változtatta meg őket a kaland-reality. Sáfrány Emese pedig úgy látja, ez a játék konkrétan olyan volt nekik, mint a Jumanji

A páros azt is elmondta nagy nevetések közepette, hogy annyira megszerették a stoppolást, hogy eltervezték: még a Balatonra is stoppal fognak lemenni, sőt csak úgy, hogy ha valakinél ott alhatnak.

A kaland-reality ráadásul a barátságuknak sem tett be, sőt még inkább “összenőttek”. “Eddig is hívtuk egymást naponta, most már körülbelül óránként vagyunk kapcsolatban”  – árulta el Béres Anett.

A játék olyannyira beszippantotta őket, hogy még az sem foglalkoztatta őket, hogyan néznek ki a kamerák előtt. “Mi nagyon hiú nők vagyunk, és ebből is lejjebb tudtunk adni. Nem érdekelt minket az, hogyan nézünk ki, hogyán áll a hajunk, meg tudtuk-e mosni, mennyi smink van rajtunk. Egy dolog érdekelt: naptejjel mindig be legyünk kenve, ne égjünk le. De ezen kívül nagyon sok igényünkből leadtunk, és nagyon könnyedén. Nem volt egyáltalán nehéz” – mesélte Béres Anett.

Ami az Ázsia Expressz alatti hangulatukat és lelkiállapotukat illeti, elmondásuk szerint voltak nagyon fent és nagyon lent is. “A sírás és a nevetés egyfolytában váltakozott” – tette hozzá Sáfrány Emese.

The post Béres Anett és Sáfrány Emese az Ázsia Expresszről: „Nagyon sok igényünkből leadtunk, és nagyon könnyedén” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!